Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ukrowskie poczucie humoru szorujące po dnie...
Śmierdzą Twoje onuce. Idź sobie zbudować kibel i prysznic XD
Śmierdzą Twoje onuce. Idź sobie zbudować kibel i prysznic XD
obrońca ukraińców? cie kurwa zahibernowali czy odmóżdżyli?
obrońca ukraińców? cie kurwa zahibernowali czy odmóżdżyli?
A ty wróciłeś z terapii na Łubiance?
A Ty kiedy przestałeś bronić swych ukochanych braci?
Marnujecie się, chłopaki.
Z tym że są lepsze kabarety bawiące się w tę grę.
(ale i tak wam kibicuję, może wam komisja wasze szczeniaki przyjmie)
A ty wróciłeś z terapii na Łubiance?
Nie płacz, bocie pisobanderowski z kilkudniowym kontem
O proszę, tzw. mądrość etapu. Za późno, spóźniona i to bardzo. Co ma być to już będzie, nie da się w żaden sposób tego zatrzymać.
Nie płacz, bocie pisobanderowski z kilkudniowym kontem
Hm, masz konto niby od 2012 roku, ale raptem ZERO tematów i aż 174 komentarzy. Ta tobie trza przyznać odznakę weterana!
Hm, masz konto niby od 2012 roku, ale raptem ZERO tematów i aż 174 komentarzy. Ta tobie trza przyznać odznakę weterana![/quote
O kurwa, drugi bocik pisobanderowski ze świeżutkim kontem udaje Polaka Do budy stepan i grzecznie tam
Hm, masz konto niby od 2012 roku, ale raptem ZERO tematów i aż 174 komentarzy. Ta tobie trza przyznać odznakę weterana!
Uśpiony rusek? Putin powołał rezerwy, coś się szykuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów