📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I teraz rakiety lecą w podzięce z ich strony w naszą
niektórzy to by gówno z dupy ukrom wylizali... za grosz honoru
feniks777 napisał/a:
zwykla prowokacja albo ktos tym gowniarzom dal kase, albo chcieli poazac jacy to oni sa madrzy i wolnomyslacy. Nikt normalny poza oczywiscie mediami tego na powaznie nie wezmie.
A no właśnie, ze weźmie. Przez takich oszolomow jak ty, niedługo Sasza będzie ruchał twoja siostrę a Ahmed matkę, kurwa zjebie
te prymitywy nie mają zadnych bohaterów więc czczą tych dzieciobójców,to się nie zmieni,trzeba się z tym pogodzić i wyciągnąć wnioski,dzikie plemię ze wschodniej europy i tyle
To jakiś festyn dla dzieci, odbierdolcie się od nich!
kawior2007 napisał/a:
To jakiś festyn dla dzieci, odbierdolcie się od nich!
mam nadzieję ,że to ironia połączona z czarnym humorem...
od zawsze byli nam wrogiem.
Gora0990 napisał/a:
A no właśnie, ze weźmie. Przez takich oszolomow jak ty, niedługo Sasza będzie ruchał twoja siostrę a Ahmed matkę, kurwa zjebie
podniecasz sie flaga kolesia z niemiec. Ja mysle a nie lapie sie na prowokacje. Jak wejda do polski i zaczna zabijac to inaczej pogadamy nie planuje sie dac sprowokowac na prowokacje bez pokrycia. Widzisz flage niemiec nawet nie rozumiesz o co im chodzi i szalejesz to zwykla szmata. Kiedys przed hitlerem byla znakiem pokoju. Hitlera nie ani jego filozofii, ale jak ktos chce kogos zaatakowac to wyskakuja z ta flaga. Idealna do pobudzania emocji.
grodi napisał/a:
Jezu ile tu jest lemingów łykających wszystko jak leci.
W jakim sensie?
Dobra, już nie ważne. Widzę, że postawiłeś piwko jakiemuś autystycznemu saszce, który pisze coś o prowokacji.
To pewnie też prowokacja:
oni są co najmniej 30 lat do tyłu za Polską. kiedyś też mielismy sporo pajaców narodowców co z flagami hitlerowskimi biegali i hajlowali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów