A no właśnie, ze weźmie. Przez takich oszolomow jak ty, niedługo Sasza będzie ruchał twoja siostrę a Ahmed matkę, kurwa zjebie
Ale najważniejsze, że kacapom bedzie gorzej. Niektóre smiecie urodzone w Polsce wola dac sie wyruchania do ryja przez banderowców byleby kacapy zazdroscily
Banderowcy w Kijowie... Oj, kacapSskie przygłupy bez wiedzy
Zgubiłeś jedno "S", saszka. Obadaj to: sadistic.pl/t/489754 i to sadistic.pl/t/372252
Zgubiłeś jedno "S", saszka. Obadaj to: i to
Dzięki wańka, kacapy zawsze lubiły życie na wzór SS
kacapy zawsze lubiły życie na wzór SS
Cieszę się, że to w końcu zrozumiałeś.
podniecasz sie flaga kolesia z niemiec. Ja mysle a nie lapie sie na prowokacje. Jak wejda do polski i zaczna zabijac to inaczej pogadamy nie planuje sie dac sprowokowac na prowokacje bez pokrycia. Widzisz flage niemiec nawet nie rozumiesz o co im chodzi i szalejesz to zwykla szmata. Kiedys przed hitlerem byla znakiem pokoju. Hitlera nie ani jego filozofii, ale jak ktos chce kogos zaatakowac to wyskakuja z ta flaga. Idealna do pobudzania emocji.
W tym wszystkim najmniej przeszkadza mi ta flaga, raczej o to co się dzieje ogolnie. Nie podniecam się i nie mam też zamiaru się podpalać jakimiś upadlincami. Chodzi o brak szacunku za naszą pomoc, jeszcze kirwa ordery dajemy komikowi. A gdzie jakieś przepraszam za Wołyń, chociaż symbolicznie. Nie ma i nie będzie i my dla nich jestemy tylko dojna krowa. Tak to nie powinno wyglądać, a jest tak przez bierność takich osób jak ty. Taki jest mój punkt widzenia. Szczęśliwego nowego
Cieszę się, że to w końcu zrozumiałeś.
Wiem, wańka, dlatego od razu zauważyłeś brak double S
A tą flagę to myślisz, że z dupy mieli ? Dostali od starszych banderowców, którzy robią im pranie mózgu i na pewno części z nich się spodoba..
może z Polski przywieźli z wakacji.
Obecnie w większości krajów istnieje niewielka grupa gównianych małych frajerów, którzy nadal lubią wywieszać flagę bandy pokonanych dupków.
Ktoś ma jakiś dowód skąd jest ten film? Czy będzie tak samo jak z ,, obywatelami Ukrainy" na bulwarach wiślanych którzy okazali się być Gruzinami?
Dzbanie właśnie w ten sposób potwierdziłeś prawdziwość tego filmu.
Ci magiczni Gruzini to upadlińcy z lewymi paszportami byli i dlatego milicja trzaskowska ich puściła. Jakim trzeba być dzbanem żeby uwierzyć iż Gruzini każą Polskim obywatelom powtarzać "slawa upadliniu".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów