Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zrównywanie PO z PIS to jak porównywanie krzesła z krzesłem elektrycznym.
zapomniałeś jak za PO tyrałeś za 5zł na godzinę ? czy za młody jesteś
zapomniałeś jak za PO tyrałeś za 5zł na godzinę ? czy za młody jesteś
Zapomniałeś że za PO mogłeś kupić za 5 zł o wiele więcej niż dzisiaj, czy za stary jesteś i demencja? Trzeba być naprawdę mocno upośledzonym ekonomiczne, żeby nie widzieć, że wszyscy straciliśmy przez te chore rządy nieudaczników i przestępców.
ale demokracja prędzej czy później powróci i wszyscy pisobolszewicy z ich przystawkami będą siedzieć.
Zapomniałeś że za PO mogłeś kupić za 5 zł o wiele więcej niż dzisiaj, czy za stary jesteś i demencja? Trzeba być naprawdę mocno upośledzonym ekonomiczne, żeby nie widzieć, że wszyscy straciliśmy przez te chore rządy nieudaczników i przestępców.
ale demokracja prędzej czy później powróci i wszyscy pisobolszewicy z ich przystawkami będą siedzieć.
Litra benzyny byś za PO nie kupił, tłuku niemyty, jak tfusk drugą kadencję wygrywał i paliwo było po 6 zeta. uradowany stwierdził:
teraz paliwo może być i po 7 złotych.
I taki matoł z rozrzewieniem wspomina te czasy.....
Litra benzyny byś za PO nie kupił, tłuku niemyty, jak tfusk drugą kadencję wygrywał i paliwo było po 6 zeta. uradowany stwierdził:
teraz paliwo może być i po 7 złotych.
I taki matoł z rozrzewieniem wspomina te czasy.....
Dokładnie, wspominam z rozrzewnieniem dawne dobre czasy, gdy nie było wydatków pół biliona poza budżetem, wałków na miliardy, wstydu na świecie za łamanie praw obywatelskich i konstytucji, zablokowanych przez przestępstwa władzy setek miliardów dotacji z KPO, kiedy była DEFLACJA zamiast 2 cyfrowej inflacji, kiedy nie umierały kobiety, bo lekarze bali się więzienia po wyroku trybunału Przyłębskiej.... echhh już się nie mogę doczekać, kiedy powróci normalność.
Dokładnie, wspominam z rozrzewnieniem dawne dobre czasy, gdy nie było wydatków pół biliona poza budżetem, wałków na miliardy, wstydu na świecie za łamanie praw obywatelskich i konstytucji, zablokowanych przez przestępstwa władzy setek miliardów dotacji z KPO, kiedy była DEFLACJA zamiast 2 cyfrowej inflacji, kiedy nie umierały kobiety, bo lekarze bali się więzienia po wyroku trybunału Przyłębskiej.... echhh już się nie mogę doczekać, kiedy powróci normalność.
Nie tłumacz pedofilowi. Zapomniał debil napisać że za PO barylka była po 100 dolców a teraz po 40. Debil nie widzi że go panstwo dyma a Obajtek cieszy się z tak tępych obywatelii.
Nie tłumacz pedofilowi. Zapomniał debil napisać że za PO barylka była po 100 dolców a teraz po 40. Debil nie widzi że go panstwo dyma a Obajtek cieszy się z tak tępych obywatelii.
I kto tu jest debilem. Baryłka po 40 $ Wyciągnij średnią z ostatnich 8 lat i średnią za nierządów popsl i porównaj cwaniaczku lewacki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów