Rozbój, czyli normalka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Rozbój, czyli normalka
Nic nie wiadomo, co i dlaczego, za co i kto wygrał. Możesz to usunąć.
Jak w opisie-rozbój . Małżeństwo poszło sobie na spacerek i zostali skrojeni .
A chuj im w dupę, tak nie lubię angoli, że każdy ich dramat jest jak miód na moje oczy.
Chciałem napisać że ten że samochodu powinien przyjebac ale sobie później przypominałem że to europejska cywilizacja i że za patracenie czarnucha typ z bryki garowalby pajdę z dolewka.
Ta bezsilność normalnych ludzi i niechęć do reagowania zabija społeczeństwa. Jestem najlepszy na świecie ale tylko na swoim podwórku buhahaha
Ta bezsilność normalnych ludzi i niechęć do reagowania zabija społeczeństwa. Jestem najlepszy na świecie ale tylko na swoim podwórku buhahaha
Vinyl napisał/a:
Chciałem napisać że ten że samochodu powinien przyjebac ale sobie później przypominałem że to europejska cywilizacja i że za patracenie czarnucha typ z bryki garowalby pajdę z dolewka.
Ale to był samochód złodziei - przecież wsiedli do niego i odjechali.
Dzięki ich głupocie że na taką degradacje pięknego onegdaj kraju mamy przynajmniej rozrywkę i przestrogę
Proponuje jakiś kanał PPV gdzie takie rzeczy będą pokazywać bez cenzury.
Proponuje jakiś kanał PPV gdzie takie rzeczy będą pokazywać bez cenzury.
Na taką okazje nosze przy sobie gaz 100ml i nóż, i chuj mnie wyrok obchodzi.
Mchudy97 napisał/a:
Maja to czego chcieli, a to nie byl rozboj, tylko ubogacenie kulturowe.
U nas nie trzeba ubogacenia kulturowego. Wystarczy ze Polaki kradna bardziej niz czarnuchy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów