Wygrzebie taki zjeb brudną łapą kukle z niemytej dupy a potem wytrze łapsko w siedzisko albo w słupek. A później Ty sadolu to po nich nieświadomie przejmiesz... Dramat qrwa!!! Obydwoje do utylizacji !!!
miałem to napisać xD
rano wiadomo wstajesz i pierwsze co to ztrzepać konia trzeba, a to ze czas goni to czasem sie nie umyje a nie raz chlapnie w ręke no i do roboty a w robocie cześć cześć
albo kto sie nie drapie w dupie? Czasem.
To cześć
tak se przypomniałem jak był jeszcze ten idiotyczny zwyczaj podawania sobie graby
rano wiadomo wstajesz i pierwsze co to ztrzepać konia trzeba, a to ze czas goni to czasem sie nie umyje a nie raz chlapnie w ręke no i do roboty a w robocie cześć cześć
albo kto sie nie drapie w dupie? Czasem.
To cześć
Ja rano wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic i lece do pracy
Ty w tym czasie walisz konia, później się ubierasz i grzebiąc w dupie jedziesz do pracy . . . .
Jesteś zwyczajnym brudasem, niczym się nie różnisz od ludzi na tym fimiku
Do utylizacji takich podludzi jak Ty
Do utylizacji takich podludzi jak Ty
Mysle ze on zartowal...wyluzuj dupe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów