📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za gówno
Nome napisał/a:
oglądałam kiedyś dokumentalny film o jakimś ruskim mieście gdzieś daleko od moskwy, nie znajdę już teraz tego filmu, ale było to tak, jakaś ruska stara baba mieszkała w starym ruskim bloku i wypadło jej okno i poszła tam do kwaterunku i powiedziała, że wypadło jej okno, to oni jej powiedzieli, że nie naprawią jej okna, mogą dać jej inne mieszkanie, no i ona się zgodziła i przeprowadziła do innego mieszkania w tym samym bloku, i teraz musi płacić za dwa mieszkania i chodzi jeszcze bardziej głodna niż kiedyś, ale putina nadal kochała, i mówiła, że gdyby on wiedział...
Też to oglądałem, ale dla uporządkowania faktów to jej przeciekała woda, a tej co wypadło okno wstawili na zimę zamiast okna ramę z siatką ogrodzeniową żeby nie wypadła. Pizgało u niej okrutnie, ale fakt, że obie kochały Wołodie bezgranicznie.
Kierwa ile orbsów wyleciało
Pewnie sprzęt do produkcji bimbru wyjebało
Idę na wódę z kolegami i chuj mnie obchodzi! Idę! Patrz!
BeardedBastard napisał/a:
Ten film się nazywa Ładunek 200 z 2007 roku.
też kiedyś oglądałam, niestety... długo nie mogłam zapomnieć...
Nome napisał/a:
też kiedyś oglądałam, niestety... długo nie mogłam zapomnieć...
Mnie się podobał ten film...wcale nie jest szczególnie wykolejony...🙂
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów