📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
darek1234 napisał/a:
No właśnie... śledztwo w sprawie wymordowania Polaków przez twoich braci w Kozielsku, Ostaszkowie, Starobielsku, Katyniu i Charkowie zakończone?
Dareczek idź się pobaw oponą
Tak tak właśnie uważam, gdybyś nie wiedział w dzisiejszych czasach każde państwo jest od kogoś zależne w jakimś stopniu.
Siriuz napisał/a:
A Ty uważasz, ze jest? Na jakiej podstawie? Bo troli widzisz w Internecie? Rosja jest takim samym zagrożeniem jak każdy nasz sąsiad.
Amerykańskie zdjęcia i to jeszcze chyba prywatnej firmy W tej zjebanej wojnie tylko jedna strona zionie nienawiścią na tle narodowościowym i nie jest to Rosja. W Rosji Ukraińcy mają się ponoć dobrze, na Ukrainie jak powiesz słowo po rosyjsku to zaraz bydło zlinczuje. Jebany faszyzm.
ABW to powinno przywitać każdego chuja, który nakręca nienawiść do innego narodu i podburza do wojny.
Aha ? I co w związku z tym że amerykańskie ? I tak uważam że kacaapia jest zagrożeniem na jakiej podstawie ? Bo zaatakowała sąsiednie państwo ? A ich propaganda jawnie nam grozi ? roSSja nie zionie nienawiścią ? Kurwa to po jakiego chuja nam grożą ? "W Rosji Ukraińcy mają się ponoć dobrze" Skąd masz te informacje bo ciekawy jestem " Rosja jest takim samym zagrożeniem jak każdy nasz sąsiad." Ciekawa hipoteza na jakiej podstawie uważasz że np Czechy są takim samym zagrożeniem jak roSSja ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów