U nas też tak powinno być, do tego ręce upierdolone maczetą za kradzież pieniędzy
Za dużo wymagasz od pizd które się sprzedały już dawno i wykonują tylko polecenia
U nas to trzeba by było sejm chyba zbombardować żeby pozbyć się agentur: Żydowskiej, Ukraińskiej, Niemieckiej, Amerykańskiej, UE, WEF, ONZ, WHO...
Jakbyśmy nawet się ich pozbyli, to zaraz zatroskany zachód o demokracje i prawa człowieka przyleciałby z "pomocą". Pojebany świat. Trzeba mieć bomby atomowe, żeby się odpierdolili.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.U nas to trzeba by było sejm chyba zbombardować żeby pozbyć się agentur: Żydowskiej, Ukraińskiej, Niemieckiej, Amerykańskiej, UE, WEF, ONZ, WHO...
Zapomniałeś o agenturze ruskiej. Ale to przypadkiem, nie?
wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-skandal-w-gruzinskim-parlamencie-...
Jak zwykle zabierają głos Ci co mają najmniej do powiedzenia.
Zapomniałeś o agenturze ruskiej. Ale to przypadkiem, nie?
Ci to przynajmniej nam nie wciskają Zielonego Ładu, drogiego gazu z USA, technicznego zboża z Ukrainy, Żydowskich świeczek do sejmu, Paktów Imigracyjnych UE, Traktatów pandemicznych WHO, tzw. "równości" wg. ELGJEBETÓW według ONZ, nie rozbrajają naszej armii (Ukrainiec Dudenko) , nie pozywają nas w Strasburgu za zamykanie granicy dla syfu z Ukrainy.... długo by wymieniać...
Tak, to dlaczego właśnie przeciwnicy Rosji nie chcą tego prawa? Prawo jest podobne do tego jakie jest w Rosji, a Rosja... dla jeszcze większej beki wzorowała prawo na tym w USA
Jak zwykle zabierają głos Ci co mają najmniej do powiedzenia.
Ci to przynajmniej nam nie wciskają Zielonego Ładu, drogiego gazu z USA, technicznego zboża z Ukrainy, Żydowskich świeczek do sejmu, Paktów Imigracyjnych UE, Traktatów pandemicznych WHO, tzw. "równości" wg. ELGJEBETÓW według ONZ, nie rozbrajają naszej armii (Ukrainiec Dudenko) , nie pozywają nas w Strasburgu za zamykanie granicy dla syfu z Ukrainy.... długo by wymieniać...
Jednak ta ustawa daje pewnego rodzaju ochronę przed ruSSką zarazą, bo za chwilę rząd się zmieni, a ustawa zostanie
Jednak ta ustawa daje pewnego rodzaju ochronę przed ruSSką zarazą, bo za chwilę rząd się zmieni, a ustawa zostanie
Jak widze jak ktoś pisze RoSSja to wiem że mam doczynienia albo z ......... albo z propagandystą mającym za zadanie polaryzować społeczeństwo i budzić nienawiśc aby łatwiej było namówić Polaków aby umierali za Banderland.
To dlaczego państwa zachodnie nie chciały tej ustawy? A ja Ci powiem czemu, bo wtedy pierdolona komunistyczna UE by nie mogła również wpływać na Gruzję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów