📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Mowa nienawiści.
#MenSa Wystawiłem link do twojego filmiku na wykopie i po 1:15 ma 500 wykopów i płomień. Pozdrawiam.
tarcer123 napisał/a:
Imponujesz mi. Domyslam sie ze bedac z Toba w ciemnej bramie nie mozn sie nudzic. Jak cos to pw
Ps: fajnie ze masz auto bo moj tarpan już ledwo na chodzie.
Zastanawiałem się, może to jakaś ironia. Ale nie, ni huja nie wiem o co ci chodzi
freaky napisał/a:
Ty mi imponujesz, jeśli zdołałeś rozszyfrować co ona tam właściwie napisała.
To, że bierze z dupy do mordy ale w tramwaju udaje księżniczkę z żelem antybakteryjnym
PhantomMask napisał/a:
To, że bierze z dupy do mordy ale w tramwaju udaje księżniczkę z żelem antybakteryjnym
Haha wygrales talon na kurwe i balon.
Teraz przeproś za ojca brata i za babole.
ty polska kurwo
Zawsze to lepiej, niż szukać napleta w Azji, jak twoja matka, gudłaju.
Niestety musi nastąpić kompletna zmiana pokoleniowa żeby w Polsce cokolwiek się zmieniło. To samo mówi mój znajomy Niemiec, który od lat mieszka na terenie byłego NRD. Mówił, że jego rodzice mają tak połamane myślenie przez komunę, że nie przyjdzie im do głowy zagłosować na cokolwiek innego niż socjaldemokraci albo inną lewicę. Dlatego w zachodnich Niemczech często się słyszy, że ci ze wschodu żartobliwie mówiąc są jacyś inni i nie ma co się dziwić. Historia zrobiła swoje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów