A tak a`propos - Michnik przeproś za brata.
O to pierdolona świnia.
A tak a`propos - Michnik przeproś za brata.
Żeś teraz świnie uraził...
Dlatego zamiast komunikacji miejskiej wole swoje auto, a jezeli juz trzeba sie ruszyc to nie siadma nigdzie A mala tube zelku antybakteryjnego za grosze mozna kupic.
Imponujesz mi. Domyslam sie ze bedac z Toba w ciemnej bramie nie mozn sie nudzic. Jak cos to pw
Ps: fajnie ze masz auto bo moj tarpan już ledwo na chodzie.
Imponujesz mi. Domyslam sie ze bedac z Toba w ciemnej bramie nie mozn sie nudzic. Jak cos to pw
Ps: fajnie ze masz auto bo moj tarpan już ledwo na chodzie.
Ty mi imponujesz, jeśli zdołałeś rozszyfrować co ona tam właściwie napisała.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Drugie śniadani Mi-mim-mi-chnika.
Jakby nie mógł iść do wagonu nr 3. Wyraźnie mówią w tle, że tam się można nażreć...
Nie spodziewalem sie ze znasz takie kino, klaniam się w pas. A smarki znnosa tez albo zjadam albo wycieram gdzie popadnie lub strzelam kulkami w ludzi
Bracie! Też tak robię
Jerzy_Owsik napisał/a:
Nie spodziewalem sie ze znasz takie kino, klaniam się w pas. A smarki znnosa tez albo zjadam albo wycieram gdzie popadnie lub strzelam kulkami w ludzi
Bracie! Też tak robię
A nie lepiej dokarmiać Mi-mi-mi-chnika. Ususzcie potem zaleje sobie gorącą wodą.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jebany oblech, prostak i cham zarazem.
Sprzedajny kiep jak cała rodzina szechterów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów