📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nichuja nie rozumiem. Jakiś filmik mnie ominął? Jakieś wydarzenie kulturalno-obyczajowe?
@up
Kurwa jak można takich rzeczy nie wiedzieć :/ przecież tego mnie w podstawówce uczyli.
Gwiazdor — postać rozdająca prezenty w Wigilię Bożego Narodzenia występująca na terenach Wielkopolski, Lubuskiego i Kujaw oraz na Warmii (a konkretnie tych ich części, które były pod zaborem pruskim).
Kurwa jak można takich rzeczy nie wiedzieć :/ przecież tego mnie w podstawówce uczyli.
Gwiazdor — postać rozdająca prezenty w Wigilię Bożego Narodzenia występująca na terenach Wielkopolski, Lubuskiego i Kujaw oraz na Warmii (a konkretnie tych ich części, które były pod zaborem pruskim).
@upup: Bo pyry na świętego mikołaj mówią "gwiazdor". Buhahaha.
O Jezu, jakież to śmieszne to potworkowo. Normalnie dawaj więcej, bo 2 dziennie na sadolu to mało!
O Jezu, jakież to śmieszne to potworkowo. Normalnie dawaj więcej, bo 2 dziennie na sadolu to mało!
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Czy To jeszcze Sadol czy strona z sucharami ?
Nakreć jak w dupsko sobie tego snikersa wsadzasz i tu wstaw, to dostaniesz piwo.
Nakreć jak w dupsko sobie tego snikersa wsadzasz i tu wstaw, to dostaniesz piwo.
Gwiazdor? Gwiazdor to se może być Michael Jackson albo Agent Tomek ;d
Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
sidsky,
pierdolisz
ja gwiazdora na gwiazdkę wiele razy widziałem ale mikołaja nigdy
więc gwiazdory istnieją w przeciwieństwie do mikołaja
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
pierdolisz
ja gwiazdora na gwiazdkę wiele razy widziałem ale mikołaja nigdy
więc gwiazdory istnieją w przeciwieństwie do mikołaja
Masz na myśli tego gwiazdora?
Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
hycel napisał/a:
Ale czemu, kurwa, snikersa?
Oglądasz zdecydowanie za mało reklam!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów