Dziecko cudem uniknęło śmierci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda,że mikrokacapa nie spasztetowało, byłby hard i jednego rusaka mniej. A tak chuj.
A co oni to dziecko na tylnej półce kurwa wieźli ? No chyba, że to migrujący rumun wypadł z pod TIRa
jak dla mnie, to osoba siedząca z tyłu trzymała na kolanach dzieciaka. Inna sprawa, że jak jadę z dzieciakami, to spóźnię się, ale jadę ostrożnie.
no chuj odjebał maniane nie ma co, wyprzedzał poślizg i wypadek z którego wyskoczył mały szkrabek ;d
Nie ma to jak szanować życie innych...
LOL ! A mi rodzice wkręcali, że dzieci bocian przynosi... A dzieci powstają z wypadków tak naprawdę :/
Może się mały gówniarz odpiął i odpierdalał w aucie. Kierowca wtedy mógł łatwiej stracić koncentrację i przez to panowanie nad samochodem.
Nie dośc, że go wieźli w bagażniku czy huj wi gdzie, to jeszcze się młody nachapał oparów z rury. Takie rzeczy tylko na wschodzie.
futro najważniejsze dla kobitki, no fakt dzieciak to pół godziny roboty, a na futro trzeba miesiąc zapierdalać
A.J.K.S napisał/a:
A co oni to dziecko na tylnej półce kurwa wieźli ? No chyba, że to migrujący rumun wypadł z pod TIRa
nie, niezapięte pasy. Znajomy jak jechał na egzaminy na studia do krakowa spał na tylnej kanapie i jak kierowca przydzownił to ten wyleciał przez tylną szybę i w locie zdjął go tir. Szkoda, ze nikt tego nie nagrał, materiał na harda byłby wyśmienity
BTW, nie to, że się czepiam ale pisze się spod a nie z pod. Jak już używamy języka polskiego to róbmy to poprawnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów