Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samochód nie do uratowania, i tak spłonie doszczętnie, po co ma uszkodzić asfalt....
szkoda ten kraj umieszczać na mapie, szkoda papieru...
slabo jak na Ciebie Halman. Slabo pocisnąłeś :/ mogles chociaz cos o "kacapach" napisac. Zawiodlem sie Ukrainski bracie.
slabo jak na Ciebie Halman. Slabo pocisnąłeś :/ mogles chociaz cos o "kacapach" napisac. Zawiodlem sie Ukrainski bracie.
Coś ci się tam w nicku popierdoliło, chyba zamiast "król" miało być "troll" i to jeszcze do tego pedał jak ten twój idol z awatara.
ale pierdolicie smuty, zepchną samochós zdala od budynków itp. do jakiegoś rowu, wszystko jak najbardziej prawidłowo
No - pod dom sąsiada co go nikt nie lubi
Coś ci się tam w nicku popierdoliło, chyba zamiast "król" miało być "troll" i to jeszcze do tego pedał jak ten twój idol z awatara.
Wy polacy tylko obrazac potraficie a dzieki takim ludziom jak Halman - niebawem bedziecie sie uczyc w szkolach hymnu Ukrainskiego
W Gdansku juz polskie dziaciaczki MUSZA sie uczyc Ukrainskiego, w innych szkolach nauczyciele chodza na kursy doszkalajace i ucza sie Ukrainskiego. W kazdym urzedzie teraz wiecej Ukrainskich flag niz polskich - wiec obrazac mozesz smialo, splywa po mnie jak po kaczce
Jesli chodzi o bohatera - to zaden wasz wypierdek w polowie nie byl takim patriota i wspanialym czlowiekiem jak nasz Bandera. Moze ci sie nie podobac ale przyjdzie czas, ze w szkolach zamiast orzelka beda wisialy jego podobizny. We wrocławiu na KAZDYM autobusie widnieja flagi... czyje? napewno nie polskie UKRAINSKIE, wiec fikac to mozesz sobie do czasu. Halman i inni bracia beda kazdy przypadek anty-ukrainskiego zachowania zglaszac natychmiast na policje/do prokuratury (niczym Osrodek Monitorowania Zachowan Rasistowskich i Ksenofobicznych)
Wy polacy tylko obrazac potraficie a dzieki takim ludziom jak Halman - niebawem bedziecie sie uczyc w szkolach hymnu Ukrainskiego
W Gdansku juz polskie dziaciaczki MUSZA sie uczyc Ukrainskiego, w innych szkolach nauczyciele chodza na kursy doszkalajace i ucza sie Ukrainskiego. W kazdym urzedzie teraz wiecej Ukrainskich flag niz polskich - wiec obrazac mozesz smialo, splywa po mnie jak po kaczce
Jesli chodzi o bohatera - to zaden wasz wypierdek w polowie nie byl takim patriota i wspanialym czlowiekiem jak nasz Bandera. Moze ci sie nie podobac ale przyjdzie czas, ze w szkolach zamiast orzelka beda wisialy jego podobizny. We wrocławiu na KAZDYM autobusie widnieja flagi... czyje? napewno nie polskie UKRAINSKIE, wiec fikac to mozesz sobie do czasu. Halman i inni bracia beda kazdy przypadek anty-ukrainskiego zachowania zglaszac natychmiast na policje/do prokuratury (niczym Osrodek Monitorowania Zachowan Rasistowskich i Ksenofobicznych)
Marna prowokacja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów