dziewczyny sadola ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dokąd zmierza ten pokurwiony świat?
patrząc na to cieszę się że żyję w Polsce gdzie za takie coś byłby wpierdol na starcie...
@up Żebyś się kurwa za parę lat nie zdziwił
Cytat:
patrząc na to cieszę się że żyję w Polsce gdzie za takie coś byłby wpierdol na starcie...
Wiele pedo-podobnych widze we Wrocku... chuja im robia... chodza jak chodzili dawniej.
Dziewczyna z kutasem to nie to samo co gej więc nie obrażaj dziewczyn z sadola.
nope, to transy
@babycow
Wrocław jest wybitnie tolerancyjny dla różnych dziwaków na ulicach. Z jednej strony dobrze bo można bez większych stresów wracać samemu najebanym do mieszkania* z drugiej... NO KURWA!
*Oczywiście wszędzie można w mordę zarobić, ale prawdopodobieństwo oberwania we Wrocławiu jest nieporównywalnie mniejsze niż w Łodzi czy Krakowie.
Prawie tak piękne jak rumuńskie dziewczyny stojące na naszych drogach.
Co to kurwa? Kuzynki mirianm?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów