📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobrze ze było ujęcie z innej kamery, bo miałem ładną burze mózgu na początku.
Telefon chciał się podzielić ciepłem swojej miłości. i przytulic do człowieka...
Jak ktos ma podróbę lub modyfikowane gówno lub nie odpowiednia ładowarkę, to się nie dziwie, że eksploduje... Mam Samsunga od S3 do S10 i jakoś nic mi nie wybuchło!
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Jak ktos ma podróbę lub modyfikowane gówno lub nie odpowiednia ładowarkę, to się nie dziwie, że eksploduje... Mam Samsunga od S3 do S10 i jakoś nic mi nie wybuchło!
Nie bój, nie bój wybuchnie.
Kuźwa ale to była tylko sama bateria...dziękuję zostanę przy mojej starej Noki.
Z tej drugiej kamery widać jak tel najpierw wycelował a później wypalił
Podobno samsung nakierował urządzenia na chipy w ludziach już zaszczepionych. Tak będzie wyglądała depopulacja. Pozdro dla foliarzy
Podobno samsung nakierował urządzenia na chipy w ludziach już zaszczepionych. Tak będzie wyglądała depopulacja. Pozdro dla foliarzy
Takie bateria powinny być wkładane do każdej komórki jebanej Julki i rurki
Ale ładnie w kolegę wycelował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów