"
Polska jak zwykle zacofanie."
Do Szwecji to do pięt nie dorastamy, przeciętny szwed kupił by cię wraz z twoim następnym pokoleniem ...... smutne ale niestety prawdziwe no chyba że się nie zgadzasz i uważasz że szwedzi godzą się za pracę za 3 tyś złotych na ręke bo jak dla mnie to ewentualnie na tydzień
ej, serio nie zalapales o co chodzi z tym zacofaniem, czy po prostu jak na ciebie leją to mowisz że desz pada?
"
Polska jak zwykle zacofanie."
Do Szwecji to do pięt nie dorastamy, przeciętny szwed kupił by cię wraz z twoim następnym pokoleniem ...... smutne ale niestety prawdziwe no chyba że się nie zgadzasz i uważasz że szwedzi godzą się za pracę za 3 tyś złotych na ręke bo jak dla mnie to ewentualnie na tydzień
Jest coś czego szwedzi nigdy nie kupią. Polski honor i polską dumę prawdziwych Polaków, nie mieszańców żydów, ukrów czy niemców. I jeszcze jednej najważniejszej rzeczy nie kupią- wolności. Wybrali rząd, który skazał ich na życie w strachu.
już,,,,,,,,,,,spuścieś się,
napisz koniobiju obiektywny tekst o tych którzy rządzą w szwecj, lewactwie, złożach naturalnych, to dam ci piwko,
teraz , puki co pij szczyny
@TB303
następny do kolekcji
co żal dupę ścisnął ? idź zagłosuj na PIS może dostaniesz 20 zł podwyżki
Jest coś czego szwedzi nigdy nie kupią. Polski honor i polską dumę prawdziwych Polaków, nie mieszańców żydów, ukrów czy niemców. I jeszcze jednej najważniejszej rzeczy nie kupią- wolności. Wybrali rząd, który skazał ich na życie w strachu.
wiecie że takie posty to mogą być narzędziem propagandowym ? ewentualnie skutkiem jego bo założenie tego będzie takie aby polak usprawiedliwiał swoją biedę byciem dumnym, kraj wolność , honor itp.i jednocześnie wspierał obecny rząd ? przecież żadne ciapaki nie chcą tu przyjeżdżać do tej biedy obudźcie się to wy jesteście białymi ciapakami, niewolnikami, tanią siłą roboczą
To że jestes biedakiem to twój problem. Ja nie narzekam, żyje sobie na europejskim poziomie, a jak ktoś głupi i jest nieudacznikiem to i na zachodzie bedzie wpierdalał tynk ze ścian.
Do Polski ciapki nie chca przyjeżdzać bo nie ma takiego socjalu jak na zachodzie i takiego spierdolenia umysłowego ze każdy koło nich lata, zapewnia mieszkanie, kursy, prace itd. Jeszcze w ryja mozna wyłapac na ulicy jak sie krzywo usmiechnie. Dlatego szanuje polską nietolerancje bo dzieki niej nie mam chlewu na ulicy, a przynajmniej nie tak dużego jak no w Malmo.
polak usprawiedliwiał swoją biedę byciem dumnym, kraj wolność , honor itp.i jednocześnie wspierał obecny rząd
Dokładnie tak jest. Jak nie ma być z czego dumnym to debile są dumni z przynależności do danej grupy.
Ludzie bezwartościowi tak mają.
Duma narodowa to drugi największy hamulec rozwoju po socjalizmie.
Idioci będą zakłamywać rzeczywistość, zamiatać gówno pod dywan za i mydlić innym oczy zamiast krytykować i naprawiać to co zjebane.
Dokładnie tak jest. Jak nie ma być z czego dumnym to debile są dumni z przynależności do danej grupy.
Ludzie bezwartościowi tak mają.
To wiele tłumaczą te hasla "Gay Pride", "Black Pride".
To dokładnie tak samo bezwartościowi ludzie jak patryjoty. Jedni są dumni, że są Polakami a drudzy, że ich kolega popycha w dupę.
@TB303
Może chce głosować na PiS bo woli ukraińską imigrację
Dalej to nie zmienia, a potwierdza jeszcze bardziej, że jest tym Gif'owym Retardem.
Nie chcę nawrotu ulicznych jełopów pytających się czy "mam problem" z lat 90 Polski , więc europejskie idee imigranten welcomen odpadają.
Nie chcę aby facet w sukience w szkole , proponował ubierać się w mini i malować szminką, lub tłumaczył mojemu synowi że raz w dupę to nie pedał.
Nie chcę widzieć na ulicy ludzi którzy są gotowi ranić lub zabijać dla idei narodowych, religijnych, czy politycznych.
To INTELIGENCJO sadolowa , na jaką partię głosować ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów