📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Make Sweden great again...
"
Polska jak zwykle zacofanie."
Do Szwecji to do pięt nie dorastamy, przeciętny szwed kupił by cię wraz z twoim następnym pokoleniem ...... smutne ale niestety prawdziwe no chyba że się nie zgadzasz i uważasz że szwedzi godzą się za pracę za 3 tyś złotych na ręke bo jak dla mnie to ewentualnie na tydzień
Do Szwecji to do pięt nie dorastamy, przeciętny szwed kupił by cię wraz z twoim następnym pokoleniem ...... smutne ale niestety prawdziwe no chyba że się nie zgadzasz i uważasz że szwedzi godzą się za pracę za 3 tyś złotych na ręke bo jak dla mnie to ewentualnie na tydzień
@niemamskarpet: za jedno pokolenie i tak ich juz nie bedzie a muslimy to to wszystko zamienia na to samo co jest w ich kupo-krajach
niemamskarpet. napisał/a:
"
Szwedzi godzą się za pracę za 3 tyś złotych na ręke..??.
Nie godzą się, bo u nich ceny są dużo wyższe niż w PL... Mieszkałem w Skandynawii.
Czyżby to by była kara za potop szwedzki.....trochę szkoda szwedów bo byli op skurywsyny z karolem augustem...
Chcieli to mają
niemamskarpet. napisał/a:
"
już,,,,,,,,,,,spuścieś się,
napisz koniobiju obiektywny tekst o tych którzy rządzą w szwecj, lewactwie, złożach naturalnych, to dam ci piwko,
teraz , puki co pij szczyny
@TB303
następny do kolekcji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów