Dzień jak co dzień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Dzień jak co dzień
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Kula chujowi w zielonym, kula małpie w pomarańczowych spodniach, kula szympansicy. Później grill u gubernatora i gratulacje za dobrze wykonaną robotę. A tu chuj. Jeszcze pewnie psy będą wyjebane z roboty.
Kojarzę tą czarną kurwę jak macha tą śmierdząceą HIVem dupą więc już chyba było.
to jakaś zjebana ochrona a nie policja, PD by napierdalał czarną taserem w dupsko
Trochę to nawet fajne te małpki, że takie chętne. Bo niektóre całkiem, całkiem.
Ja tam byłbym policjantem 5 minut... Oni by juz nikomu nigdy ni eprzeszkadzali, a ja pierdziałbym w pasiaki przez jebane lewackie scierwa... W normalnym kraju odjebanie ich byloby obowiazkiem obywatelskim
kurwa na reddicie pod postem z tym filmem napisałem MONKEY STYLE i dostałem bana jebane lewaki.
W 2010 miałem ogromną okazję wyjechać do Chicago albo NY. Całe szczęście że nie pojechałem z perspektywy co się dziś dzieje. Byłem zafascynowany stanami w tamtym czasie. Chciałem rzucić wszystko dziewczynę pracę.... Ale się cykałem wtedy. Ale widocznie biała bozia nademna czuwała. (tak nie jestem katolikiem) albo jestem ale niepraktykujacym. Co prawda mam 3 osoby znajome co siedzią w różnych zakątkach i od tych ludzi słyszę różne historie. W pracy mamy klienta co regularnie jeździ do NY i gdzieś w okolice Teksasu jakąś małą miejscowość mają tam firmę co zamawia maszynę u niego raz na rok. To mówi że to 2 światy inne klimaty i woli dużo bardziej tych rasistów gardzi murzynami a i tam w tej firmie chyba nikt nie pracuje z murzynostwa.
riki88 napisał/a:
W 2010 miałem ogromną okazję wyjechać do Chicago albo NY. Całe szczęście że nie pojechałem z perspektywy co się dziś dzieje. Byłem zafascynowany stanami w tamtym czasie. Chciałem rzucić wszystko dziewczynę pracę.... Ale się cykałem wtedy. Ale widocznie biała bozia nademna czuwała. (tak nie jestem katolikiem) albo jestem ale niepraktykujacym. Co prawda mam 3 osoby znajome co siedzią w różnych zakątkach i od tych ludzi słyszę różne historie. W pracy mamy klienta co regularnie jeździ do NY i gdzieś w okolice Teksasu jakąś małą miejscowość mają tam firmę co zamawia maszynę u niego raz na rok. To mówi że to 2 światy inne klimaty i woli dużo bardziej tych rasistów gardzi murzynami a i tam w tej firmie chyba nikt nie pracuje z murzynostwa.
Czyli w praktyce w chuju byłeś, chuja widziałeś, dziewczyna pewnie i tak poszła się ruchać z innym, ale koledzy ci opowiadali, jebany wydygany przegryw. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów