📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Barlu napisał/a:
Wypowiedział się student z akademika
Faktycznie jestem studentem, ale zamiast akademika mam własne dwupokojowe mieszkanie na Ochocie. Pozdrawiam.
FryzjerZG napisał/a:
Warszawa to idealny dowód jak zaściankowa i wiesniackka jest Polska. Tyle pompuje sie w te stolice, a tam same wsioki i jeden wielki syf. Nawet jezdzic przyzwoicie nie potrafia.
Twój wpis to materiał do dyskusji zatem:
1. Nikt nie musiałby pompować kasy gdyby wsioki w Warszawie odprowadzały podatki zamiast mieszkać w stolicy i nadal mieć krowę w dowodze
2. Tyle się kasy pompuje, to i wsioki się zjeżdzają, żeby poznać lepszy świat
3. Syf jest bo wsioków pełno się zjechało
4. Nie potrafią jeździć wsioki, bo jak na woisce miał jedną drogę to było łatwiej
Jestem z Warszawy od pokoleń. I chociaż bolą mnie ironizujące opinie o "warszawce", to niestety głównie przyjezdni niszą to miasto. Muchy w nosie, wyścig szczurów, tanie cwaniactwo - kiedyś tak nie było. To miasto kiedys dawało się kochać.
Japończycy maja metro na całym terytorium Państwa czy nie wiedziałęś jak nazywa się stolica tego kraju?
Czesiek181 napisał/a:
Meksyk : Obrazek
Bukareszt Obrazek
Japonia :Obrazek
Monachium Obrazek
według bab brak zasciankowosci i wiśniactw to danie dupy murzynowi ... taka jest waraszawa
gadałem z tak babą co za szczyt tolerancji i nowoczenosci uwazała danie murzynowi
poza tym sprawdz kiedy u nas socjalizm/komunizm sie skonczył musimy sporo nadrobić
gadałem z tak babą co za szczyt tolerancji i nowoczenosci uwazała danie murzynowi
poza tym sprawdz kiedy u nas socjalizm/komunizm sie skonczył musimy sporo nadrobić
stankry napisał/a:
Kazdy człowiek który nie tylko używa internetu w celu przeglądania demotow itp,WIE ZE PISZĄC O JAPONII WRZUCAJĄC PLAN METRA TO CHODZI O TOKIO. Nie wyszło ci to.
Japończycy maja metro na całym terytorium Państwa czy nie wiedziałęś jak nazywa się stolica tego kraju?
ale w żadnym z tych miast nie dałoby się rozdawać kibicom na euro długopisów z planem metra - a u nas się dało!
Ma ktoś może mapkę metra w Watykanie ?
Podobno szło od jakiegoś przedszkola ale nie mogę znaleźć...
Podobno szło od jakiegoś przedszkola ale nie mogę znaleźć...
Co za baran ten obrazek wydziergał...
Jakoś nikt nie wpadł na to, że w oryginalnym obrazku, metro w tych miastach otwarto ponad 100 lat temu (NYC - 1904, Londyn - 1863, Paryż - 1900)!!! Za 100 lat to warszawskie metro może przypominać sieć pajęczą, nawet gdyby mieli je łyżkami od herbaty kopać. Dla niedoinformowanych dodam, że warszawskie ruszyło w 1995 roku.
Nawet przytaczane demoludy (Praga, Kijów, Wilno) swoje bajzle otworzyły w latach 70`tych. Co tu porównywać?
Jakoś nikt nie wpadł na to, że w oryginalnym obrazku, metro w tych miastach otwarto ponad 100 lat temu (NYC - 1904, Londyn - 1863, Paryż - 1900)!!! Za 100 lat to warszawskie metro może przypominać sieć pajęczą, nawet gdyby mieli je łyżkami od herbaty kopać. Dla niedoinformowanych dodam, że warszawskie ruszyło w 1995 roku.
Nawet przytaczane demoludy (Praga, Kijów, Wilno) swoje bajzle otworzyły w latach 70`tych. Co tu porównywać?
Kocham komentarze w stylu "nie lubię chamstwa ze stolycy" "buractwo z warszawy" itp ... szkoda tylko, że w Warszawie jest mały odsetek rdzennych mieszkańców a cała reszta robiąca wiochę jest z kraju. Wróci taki do domu ze słoikami i zacznie narzekać, jak tu brudno, jakie tu korki, jakie tam chamstwo a w niedziele i tak pojedzie, żeby od poniedziałku dalej siedzieć za biurkiem w mieście którego nie cierpi ...
Trzeba na to spojrzeć z pozytywnej strony, przynajmniej nie pomylisz sobie linii ; D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów