Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Warszawa to idealny dowód jak zaściankowa i wiesniackka jest Polska. Tyle pompuje sie w te stolice, a tam same wsioki i jeden wielki syf. Nawet jezdzic przyzwoicie nie potrafia.
To prawda że jesteśmy "zacofanym" krajem ruchanym w dupsko.
Pompuje się dużo pieniędzy, ale drogi powstają, to że na odpierdol, no cóż. Sam stadion pochłonął kupę funduszy.
Jednak komunikacja miejska jest nie najgorzej rozwinięta. 3/4 autobusów jest wymienionych, a stare tramwaje jeżdżą coraz rzadziej. Zainwestowano nawet ostatnio w nowe pociągi
Nie potrafią jeździć? Popatrz człowieku na samochody, skąd pochodzą, gdzie są zarejestrowane. 3/4 aut to: WPR, WWL, WL, LU, LLU, LRY, DW. Ludzie przyjezdni, których uważa się za warszawskich kierowców. I naprawdę, aut zarejestrowanych w Warszawie jest garstka w porównaniu z samochodami "z poza", z czego częścią posiadaczy są kobiety często bojące się jeździć po mieście gdzie się wychowały/są zameldowane. Należy też dodać że w Warszawie z roku na rok, co raz to i więcej jeździ młodych studencików którzy przyjeżdżając do stolic autem, pod swój akademik czują się istnie Warszawscy. A gówno z miastem mają wspólnego...
Dlatego skończ pierdolić
Jestem przekonany że nie mieszkasz w Warszawie, i nie widzisz tego.
Jak ktoś pisze, że w Warszawę się coś "pompuje" to gratuluje, bo jak na razie to Wawa sponsoruje połowę wiosek gdzie ludzie do góry jajami leżą.
Zabieracie nam całe dotacje unijne bo zawyżacie średnią.
Won do województwa warszawskiego.
P.S. Kiedyś może będzie was stać na życie w Warszawie.
A potem PRAWDZIWI warszawiacy się dziwią, że ludzie mają o nich taki zdanie
Proszę metro Rzym ma lepsze niż WarszawaWszyscy wrzucają tylko te miasta, które mają dobrze rozbudowaną linie metra, aby ' dokopać ' Wawie. Ot taki Rzym - 2,8 mln mieszkańców, powierzchnia 1,3 km kwadratowych ( WaWa - 500 km kwadratowych ) i tylko dwie linie metra, od długości ponad 40 km. Na takie miasto to jest NIC.
@margdrag
do góry jajami to kolego sympatyczny leżą emeryci wyjeżdżający z warszawy na wieś.
A ludzie którzy mieszkają i pracują/prowadzą działalność gospodarczą produkcyjną a nie jakieś złodziejskie biura rachunkowe itp. Naprawdę ciężko zapierdalają.
Jak ci się biura rachunkowe nie podobają to sam się rozliczaj ze złodziejami z ZUSu i US. Po miesiącu będziesz się z tymi biurami przepraszał. I wciskał swoje "ciężko zarobione pieniądze".
Jeszcze dla porównania proponuję wstawić zdjęcia wyżej wymienionych miast i Warszawy z okolic roku 1945. To ja zaczne: Warszawa
Zresztą już tu był temat ze zdjęciami stolicy '45. Nawet w kolorze. Jak ktoś będzie chciał to sobie znajdzie.
Metro w Lille.
Lille (nid. Rijsel, flam.zach. – Rysel) – miasto i gmina w północnej Francji. Miasto jest zamieszkiwane przez 226 014 mieszkańców (2006)
Tradycyjnie przy tego typu tematach i po przeczytanym najpopularniejszym komentarzu pozdrawiam chamów z małych wsi co im zazdrość do Wawki wyżera pozostałości rozumu. Pozdrawiam!
Wypowiedział się student z akademika
Mam działkę poza Warszawą koło Płońska i jak kilka razy przyjechałem w ciągu tygodnia to zgadnijcie byczki 20 - 30 lat browary żłopią na przystanku. Ale wy dalej mówcie że wasze pieniądze pompowane są w Warszawę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów