📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jezeli sie przewrocil io go boli to po co jeszcze tanczy, Nie rozumiem ludzi na tym swiecie
A już prawie udało mu się go wsadzić z powrotem na motocykl a on kurwa musiał zacząć sobie umierać
Maseczke miał na mordeczce a i tak pierdolnął w kalendarz albo nabawił się poważnych powikłań
Nie tańczy tylko ataku padaczki dostał.
Dobrze że miał maseczkę.
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Dobrze że miał maseczkę.
i czapkę. Czapka mu uratowała życie!
Dlaczego się telepal ? Co to oznacza ? ;<
To oznacza, że mu zimno było. Przemarzł jadąc na tym skuterku
Dobrze, że miał ochraniacz na głowie bo mogło dojść do tragedii
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów