Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak dla przypomnienia dla użytkowników portalu z czarnym humorem, który niestety ostatnio przerodził się w portal o wykroczeniach drogowych/portal dla fanów chujowej jakości monitoringu
Czarny humor – odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski.
Strasznie to nijakie- brak temu inteligentnych żartów owiniętych w gówno jak South Park,
Inteligentny humor w SP
No dobra czepiam się - swego czasu robili bardzo dobre odcinki, ale SP stracił swój pazur dawno temu - nie potrafią już tak zaskoczyć jak kiedyś albo zszokować, a zgranie postaci powoduje że z sezonu na sezon stają się coraz mniej wiarygodne.
czy absurdu jakim jest chociażby Family Guy.
Ten sam argument ze zgraniem, ale co ważniejsze taki Peter z przygłupiego seksisty (z pierwszych sezonów) stał się skończonym przygłupem, a Stewie z geniusza zła polującego na swoją starą, zmienił się w zwichrowanego seksualnie geniusza.
Nic tylko oglądać
Do tego niesamowicie irytujące powtarzanie co drugie słowo "Morty" i odgłosów bekania i robi się najbardziej przereklamowany syf ostatnich miesięcy.
Może dlatego, że tytułowy duet spędza ze sobą większość czasu na różnych eskapadach i zwracają się do siebie po imionach?
A z tym bekaniem, to tylko taka kropka nad i. Gość ma tak wyjebane na wszystko i wszystkich, że ciągle popija z piersiówy i beka ludziom z którymi gada w twarz
Słaby ten serial strasznie, nie dotrwałem do końca drugiego odcinka i nie mam zamiaru do tego wracać.
Jeżeli to trolling, to nice try
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości.ciulu.
Up, czego Pan się naoglądał?
Jesteś zjebany czy pojebany?
powrotu do przeszłości
Nawet nie znasz dokładnego tytułu filmu, który rzekomo oglądałeś
Słaby troll.
A jeżeli nie, to obawiam się że musisz wytłumaczyć twórcom, że się mylą - i że wcale nie wzorowali się na powrocie (bo tak twierdzili w wywiadzie)
A jeżeli nie, to obawiam się że musisz wytłumaczyć twórcom, że się mylą - i że wcale nie wzorowali się na powrocie (bo tak twierdzili w wywiadzie)
Autorzy albo są debilami, albo nie oglądali Powrotu do Przyszłości. Ciule!
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości. ciulu
albo jesteś debilem albo nie oglądałeś powrotu do przeszłości. ciulu
Wystarczyło raz, podzieliłabym się z kolegą
Chciałam napisać coś jeszcze, ale tak mi zraniłeś serduszko, że boję się kolejnych wyzwisk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów