📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na ściągali sobie dziadostwa to maja.. multikulti kurwa jego mać...
Baby jakieś rasistki! Powinny im przecież pomoc i zaskarżyć go do sądu
~Halman napisał/a:
Na ściągali sobie dziadostwa to maja.. multikulti k***a jego mać...
No dokładnie, a przy ilości imigrantów spoza Europy ściąganych przez PiS, za kilka lat tak będzie w Polsce.
Swędzą kukle?
Halman napisał/a:
a masz świadomość że trollem to trzeba umieć być?
Wiem wiem pisiorku, a jak tam się podoba pisowskie multikulti w Polsce?
qaz123edc napisał/a:
Wiem wiem pisiorku, a jak tam się podoba pisowskie multikulti w Polsce?
zapisz sobie że denerwować to możesz matkę nie sprzątając w swoim pokoiku...
Tylko w tym roku pis dał obywatelstwo 3033 Nigeryjczykom i 6134 Pakistańczykom,ale pobił rekord z turasami 11558 tys
PS
Duże kutasy dla waszych matek i żon dopiero nadchodzą
PS
Duże kutasy dla waszych matek i żon dopiero nadchodzą
Halman napisał/a:
denerwować to sobie możesz matkę nie sprzątając w swoim pokoiku...
No okej pisorku, ale jak tam się podoba pisowskie multikulti w Polsce? Swędzą kukle czy o niczym nie wiesz i właśnie się dowiedziałeś?
Olisadebe napisał/a:
Tylko w tym roku pis dał obywatelstwo 3033 Nigeryjczykom i 6134 Pakistańczykom,ale pobił rekord z turasami 11558 tys
PS
Duże ku*asy dla waszych matek i żon dopiero nadchodzą
Sadolowi geniusze mogą nie skumać, za duże liczby, w każdym razie w latach 2015-2020 sprowadzono do Polski więcej imigrantów spoza Europy niż w latach 1945-2014.
Jeszcze tylko mała ciekawostka na koniec: PiS od początku kadencji wydaje rocznie ponad 5000 polskich paszportów obywatelom Izraela
Olisadebe napisał/a:
no popatrz a ja mam takie dane; 84621 nigeryjczyków.. 195410 pakistanczyków oraz 6521365 turków.. też dobre dane z dupy, nie?
Halman napisał/a:
no popatrz a ja mam takie dane; 84621 nigeryjczyków.. 195410 pakistanczyków oraz 6521365 turków.. też dobre dane z dupy, nie?
I widzisz pisiorku? Gówno wiesz
qaz123edc napisał/a:
I widzisz pisiorku? Gówno wiesz
fajnie tylko ze ja jestem z Polskiej Lewicy..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów