📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dobra, a jak podłoże, na której ma stać maszyna jest nierówne, niestabilne albo pochyłe?
Liv napisał/a:
No dobra, a jak podłoże, na której ma stać maszyna jest nierówne, niestabilne albo pochyłe?
to wtedy przyprowadzają wypitego polaka
Chujowe, zanim to rozłożą, zanim to zadziała i zanim się to spłaci... lepiej wypitego polaka zatrudnić, szybciej to zrobi i dużo taniej.
Kładzie 10cm tynku więc nawet jak pijany polak muruje nie jest przeszkodą.
specjalnie wymyślone aby polak nie musiał przyjeżdżać
@mesjans
Jak taki El Sebastiano ma dobra stawkę od metra i kondycję to on w miesiąc na kilkuletnie BMW odłoży.
Jak taki El Sebastiano ma dobra stawkę od metra i kondycję to on w miesiąc na kilkuletnie BMW odłoży.
Jest również inny filmik, traktujący o tej maszynce na YouTube.
czy ty właśnie wjebałeś na sadola tynkowanie? ja pierdole mówisz, że inni robią tu kwejk a sam to robisz
to dopiero początek
Essent napisał/a:
Jeszcze tynkowania na sadolu nie było
to dopiero początek
Essent jeszce bedzie grundowanie gipsowanie malowanie zalezy
I tak kiedyś znajdzie się Janusz który zapyta "Kto panu to tak spierdolił ?" i stwierdzi że ze szwagrem zrobiłby lepiej.
muraaas napisał/a:
I tak kiedyś znajdzie się Janusz który zapyta "Kto panu to tak spierdolił ?" i stwierdzi że ze szwagrem zrobiłby lepiej.
A po nim przyjdzie kolejny i zapyta "kto to tak panu spierdolił?" i uzna, że zrobi lepiej... a po nim...
przy obecnych cenach za usługi budowlane to może faktycznie taniej wyjdzie kupić robota razem z tym wynalazcą jak ktoś ma dużo metrów do wytynkowania .....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów