Pewnie jego motto to baba do garów!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jestem pod wrażeniem, bo mimo, że rusek, to im nie wpierdolił.. jednocześnie jestem nieco zawiedziony, bo takie kurwy lać trzeba
ahahahahahah prawidłowo kochana telewizja kochany internet wincyj
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Rosyjski dżentelmen
nieważe jak tępą dzide gnębi facet. za takie cos kołek w dupe. amen
@tamsadrzwi Tam są drzwi...
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
rycerzyk pierdolony.
Ej kurwa rycerzyku, dla przypomnienia wklejam tu filmik z pyty byś wiedział, ze nie każda kobieta jest kobietą. Jak nie zachowuje isę jak kobieta to niech nie liczy na ulge dla elit.
tamsadrzwi,
chiały równo uprawnienia to niech mają, jak ona może mu dać w ryj to czemu on nie może jej oddac ?
Cytat:
chiały równo uprawnienia to niech mają, jak ona może mu dać w ryj to czemu on nie może jej oddac ?
Przecież one się śmieją i cieszą więc w czym problem?
Trochę nie panimaju o co im poszło. Dziwka w różowym dresie ma szczęście, że z buta nie dostała, zresztą, one to wszystko bladzie są.
szwagier9 napisał/a:
rycerzyk pierdolony.
nie mów do mnie jak do ojca
tamsadrzwi napisał/a:
dla sprostowania dodam, ze do ostatniego szczebla kobiet(tępe dzidy) nie zaliczają sie zdradliwe kurwy i wiadomo małpki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów