Cześć. Dziś, po 100 godzinach pracy skończyłem projekt typografii kinetycznej do utworu Pelsona "Czarno-Biały". W związku z tym, że generalnie spotyka się z dobrymi opiniami, chciałem podzielić się nią również tutaj i usłyszeć interesujące opinie sadolów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@1r0n after effects. vegas nie jest przeznaczony do tego typu animacji.
@tomek1491 kojarzę, swego rodzaju "bohater z dzieciństwa" a na poważnie, podziwiałem gościa robiąc klipy z cs'a, podczas gdy wyszło MovieNations RaveON, w którym miał wielki wkład.
@tomek1491 kojarzę, swego rodzaju "bohater z dzieciństwa" a na poważnie, podziwiałem gościa robiąc klipy z cs'a, podczas gdy wyszło MovieNations RaveON, w którym miał wielki wkład.
Aha... Więc to jest typografia kinetyczna... Takie zbajerzone napisy.
Widzę dużo efektów z pakietu Evolution jak i z Action Essentials 2 od VIDEOCOPILOT.com,
jak z tym to zajęło 100h to jeszcze długa nauka obsługi AE.
Jak bez (czy aby na pewno), warto wybulić 400$ i działać, byle nie ściągać z torrentów - oni potrafią dochodzić swoich praw autorskich.
jak z tym to zajęło 100h to jeszcze długa nauka obsługi AE.
Jak bez (czy aby na pewno), warto wybulić 400$ i działać, byle nie ściągać z torrentów - oni potrafią dochodzić swoich praw autorskich.
Nikt nie powiedział, to ja muszę.
Chciało Ci się?
P.S wrzuć te ceesowe coś tam, bo mnie zaintrygowało.
Chciało Ci się?
P.S wrzuć te ceesowe coś tam, bo mnie zaintrygowało.
borisklinga napisał/a:
kim jest kurwa pelson
Obstawiam, że spora część tych którzy wystawili/wystawią piwa za ten komentarz, nie wie o co chodzi
2:15- prockenzie to iluminata, potwierdzone info.
A tak to browar leci, zajebiście się ogląda, mimo, że to Pelson
A tak to browar leci, zajebiście się ogląda, mimo, że to Pelson
borisklinga napisał/a:
kim jest kurwa pelson
kolejny osiedlowy gangster, postrach gimbusow i starych babc, wyznawca jp, hwdp, tylko BUK moze nas osadzac, pro elo, ziom madafaka ktory jak dostanie wpierdol to w podskokach poleci na policje sie poskarzyc
Od siebie postawię piwo i dam lajka i suba na YT, kawal dobrej roboty !
YT
/watch?v=bwOtG_WZraM
YT
/watch?v=bwOtG_WZraM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów