📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
TB303 napisał/a:
Tak, to na pewno nie jest reżyserowane
jasne że nie jest tak samo jak wrestling albo wiadomości TVNu
To wygląda, jak jakiś filmik o inwazji rozumnych zombie. Przerażające.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Tak, to na pewno nie jest reżyserowane
No co ty? nikt by na to nie wpadł
ale szacun dla babci, że się dała wciągnąć w jakieś jutuby
straszny prawilniak z tej babci
BartekUSA z każdym kolejnym filmikiem udowadnia, ile jeszcze jest dna pod dnem dna
Jakie to niskie. Wykorzystywac wlasna babcia dla kilku wyswietlen na yt...
Będziemy najdziwniejszym starym pokoleniem, jakie dotąd stąpało po ziemi. Na emeryturkach i u kresu życia będziemy siedzieć przed konsolami, superkomputerami i innymi pierdołami i grać w wieku 70-80 z jakimiś małymi smarkaczami neoJP'ekami. Chyba że islam jebnie, atomówki i zostaną nam szałasy i patyki...
Jak w kawale:
2050
-Wnusiu, my jak byliśmy młodzi mieliśmy komputery, iphony..
-Dziadek, nie pierdol. Bierz kija, bo nam wilki mięso zapierdolą!
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Jak w kawale:
2050
-Wnusiu, my jak byliśmy młodzi mieliśmy komputery, iphony..
-Dziadek, nie pierdol. Bierz kija, bo nam wilki mięso zapierdolą!
kiedyś żółwiki, blanciki i heheszki z mordami z sadola,a dzisiaj tylko, żenada, dno, kurów i chujów sto, ser z pod wora, i mela w oko...A mimo to, lekki sentyment za tym znajomkiem was trzyma, albo chcecie wyruchac babcie...
kiedyś żółwiki, blanciki i heheszki z mordami z sadola,a dzisiaj tylko, żenada, dno, kurów i chujów sto, ser z pod wora, i mela w oko...A mimo to, lekki sentyment za tym znajomkiem was trzyma, albo chcecie wyruchac babcie...
Z moją babcią to ja mogę najwyżej o kościele, pracy, polityce i imigrantach porozmawiać
a tam pierdolicie, chuj że zrobił to dla hajsu ale staruszka jest niezwykle pozytywna, piwko
Z moją babcią to ja mogę najwyżej o kościele, pracy, polityce i imigrantach porozmawiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów