📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
Tak, to na pewno nie jest reżyserowane
jasne że nie jest tak samo jak wrestling albo wiadomości TVNu
To wygląda, jak jakiś filmik o inwazji rozumnych zombie. Przerażające.
TB303 napisał/a:
Tak, to na pewno nie jest reżyserowane
No co ty? nikt by na to nie wpadł
ale szacun dla babci, że się dała wciągnąć w jakieś jutuby
straszny prawilniak z tej babci
BartekUSA z każdym kolejnym filmikiem udowadnia, ile jeszcze jest dna pod dnem dna
Jakie to niskie. Wykorzystywac wlasna babcia dla kilku wyswietlen na yt...
Będziemy najdziwniejszym starym pokoleniem, jakie dotąd stąpało po ziemi. Na emeryturkach i u kresu życia będziemy siedzieć przed konsolami, superkomputerami i innymi pierdołami i grać w wieku 70-80 z jakimiś małymi smarkaczami neoJP'ekami. Chyba że islam jebnie, atomówki i zostaną nam szałasy i patyki...
Jak w kawale:
2050
-Wnusiu, my jak byliśmy młodzi mieliśmy komputery, iphony..
-Dziadek, nie pierdol. Bierz kija, bo nam wilki mięso zapierdolą!
Jak w kawale:
2050
-Wnusiu, my jak byliśmy młodzi mieliśmy komputery, iphony..
-Dziadek, nie pierdol. Bierz kija, bo nam wilki mięso zapierdolą!
Powinni to podkleić do WIKI pod "co to znaczy żenujący".
bartekusa...
kiedyś żółwiki, blanciki i heheszki z mordami z sadola,a dzisiaj tylko, żenada, dno, kurów i chujów sto, ser z pod wora, i mela w oko...A mimo to, lekki sentyment za tym znajomkiem was trzyma, albo chcecie wyruchac babcie...
kiedyś żółwiki, blanciki i heheszki z mordami z sadola,a dzisiaj tylko, żenada, dno, kurów i chujów sto, ser z pod wora, i mela w oko...A mimo to, lekki sentyment za tym znajomkiem was trzyma, albo chcecie wyruchac babcie...
@up
a tam pierdolicie, chuj że zrobił to dla hajsu ale staruszka jest niezwykle pozytywna, piwko
Z moją babcią to ja mogę najwyżej o kościele, pracy, polityce i imigrantach porozmawiać
a tam pierdolicie, chuj że zrobił to dla hajsu ale staruszka jest niezwykle pozytywna, piwko
Z moją babcią to ja mogę najwyżej o kościele, pracy, polityce i imigrantach porozmawiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów