Policjant został postrzelony w głowę , dzięki niesamowitemu szczęściu przeżył jednak nie obyło się bez operacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gość postrzelił 3 policjantów i go nie odjebali??? To na pewno USA a nie Kanada?
kris1978 napisał/a:
Typowa interwencja w PL
Zdecydowanie wolę takich "policjantów", niż tych, co łapią za prędkość na 1km odcinkach prostej drogi.
Brechta
Gość używał strzelby ze śrutem - to tłumaczy czemu dwóch policjantów pomimo postrzału w głowę było w ogóle w stanie kontaktować.
A ja nie wolę żadnych. Śpiących bym wywalił a tych z suszarką wysłałbym do spraw, które nigdy nie są wyjaśniane. Ktoś kto kiedykolwiek zgłaszał wykroczenie lub drobne przestępstwo wie o czym mówię.
darayavahus napisał/a:
Zdecydowanie wolę takich "policjantów", niż tych, co łapią za prędkość na 1km odcinkach prostej drogi.
Bo u nas tylko do tego się nadają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów