(śmiało od połowy można oglądać)
(śmiało od połowy można oglądać)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni lubią, jak jest mało.
Motocykliści mają małe chujki, bo pojemność silnika w piździkach mierzy się w ccm sześciennych, a w samochodach w litrach
Co to jest "ccm sześcienny"?
Opłacało się motopizdzie, gratuluje. Już nie ważne o co poszło, ale trzeba być pierdolniętym żeby na piździku przepychać się z autem.
To nie piździk tylko normalny motor.
Na motocyklu siedzi tylko jeden cymbał.
Tylko, że frajer co dał się sprowokować będzie miał sprawę w sądzie i straci prawko na kilka lat, a gość na motorku dostanie tylko mandat za wyprzedzanie na 3, bo innego wykroczenia nie popełnił. Założę się że ten frajer wcześniej trąbił mrugał i kurwami latał, bo w przeciwieństwie do motocipki chciał zapierdalać nieprzepisowo.
Edit: Jeśli to polska i dobrzę słyszę z trzeciego ujęcia to "POJEBANA EJJ" oznacza, że za kółkiem siedziała baba.
Motocykliści mają małe chujki, bo pojemność silnika w piździkach mierzy się w ccm sześciennych, a w samochodach w litrach
Ja pierdole zajrzyj we własny dowód o ile taki masz.
Tylko, że frajer co dał się sprowokować będzie miał sprawę w sądzie i straci prawko na kilka lat, a gość na motorku dostanie tylko mandat za wyprzedzanie na 3, bo innego wykroczenia nie popełnił. Założę się że ten frajer wcześniej trąbił mrugał i kurwami latał, bo w przeciwieństwie do motocipki chciał zapierdalać nieprzepisowo.
Wyjaśnij mi jak jadąc przepisowo można kogoś wkurwić? Bo przeważnie "szeryfowie" lewego pasa łamią punkt 4 Art. 16 o ruchu drogowym. Poza tym jebać przepisy jeśli ktoś celowo utrudnia innym życie. Takim chujom należy się lekcja życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów