📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie jajca xD
To krowa, to nie są jajca, a raczej wymię(tłumacząc na nasze cyc) tyle, że to raczej na jakieś zapalenie wymienia wygląda(dlatego takie wielkie).
Ja pierdole, niech ją ktoś wydoi!
blacha89 napisał/a:
ech mieszczuchy jedne, ten Wasz brak wiedzy lub ignorancje nazwałbym kalectwem.To krowa, to nie są jajca, a raczej wymię(tłumacząc na nasze cyc) tyle, że to raczej na jakieś zapalenie wymienia wygląda(dlatego takie wielkie).
Po pierwsze to jest krowa (dojna) więc fiuta nie ma, po drugie to co widać to wymiona krowie, po trzecie są takie wielkie bo krowa jest nie dojona dłuższy czas (dla niewiedzących krowę się doi codziennie) lub faktycznie to zapalenie. Odrzucam możliwość że ktoś nalał tam soli fizjologicznej jak to robili znani panowie z działu hard...
o.O tylko tyle xD Ale też że nikt nie zadbał o krowę. Ja bym złapał ją i wydoił mmm świeże mleczko
Jak ja swoja żonę mocniej ścisnę za cycka to marudzi że ją boli a ta tak się kopie po tych cycach . Ciekawe co by powiedziała moja druga połówka jakbym jej tak skopał bimbały?
Gdzież ta krowina żyje czy to nie gdzieś w ZDW?? pozdro konkret krowa a te dojce <mniam>
oni jej nie doją przez tydzien, pozniej bedzie od razu gotowa smietana
o ja jebie ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów