Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet poprawnie napisać tego nie umiesz Warszawiaku ze wsi Warszawa . Piszę tak bo lubię i chuj Ci do tego, nie z powodu tego co napisałeś. Napływowym burakiem najwyraźniej jesteś ty bo o to cię tak mocno dupsko boli. Mieszkam w BIAŁYMSTOKU i nie wstydzę się tego ponieważ jest to dużo ładniejsze miasto niż stołeczna wieś Warszawa i nie ma tu wieśniaków i buractwa bo wszyscy wyjechali do stolycy . Zarabiam dużo lepiej niż Ty na 100 % pracując po 8 godzin dziennie i nie muszę kablować jak Ty na nędzne BMW, bo znam się na swojej robocie
No nie powiem, ja się nie ograniczam tylko do googla jak Ty. Znam się trochę na tym, to mój drugi środek zarobku
No i co z tego jak to wieśniaki z Warsaw shore? Jeszcze bardziej przybili metkę dla wsi Warszawa. Kup sę maść bo nie wytrzymasz tego bólu dupska.
white-stok - i wszystko w temacie.
Zapytajcie się z resztą w szkole, ja już możliwości takiej nie mam, a wy jeszcze możecie na tym skorzystać.
najwiecej szczekają warszawiaczki że bmw wieś, że wieśniaki w tym jeżdżą, pewnie myślą co za debile z nich itd
a na blachach WZ
po tym wpisie nie jeden teraz da komentarz że są spoko że bmw fajne żeby nie było teraz
Ja osobiście kocham te beemki i nie jestem z warszawy
O chuj w tym chodzi co napisałem to nie wiem, najebany jeszcze po wczorajszym jestem
ale mniej wiecej rozumiecie mnie, może troche chociaż
Wieśniaki z Warszawki się bawią, tata dał to można zajebać na śmierć. Widać że za swoje nie kupił.
Za tą szybę i widoczne blachy ktoś złoży donos i mu dowód policja zabierze.
Huehuehuehuehue... Widać... Ty słoik, powinieneś jako psycholog dorabiać a nie skrzynki z cebulą nosić w Biedronce
Ktoś złoży donos.. wiadomo kto, bo nikt po za tobą na to nie wpadł tu.
@up zabolało wieśniaka że w wawie mieszkają same wieśniaki? Zresztą w Warsaw shore Ekipa z Warszawy pokazała klasę i styl bycia buraka z Warszawy.
Warsaw shore.....
No i co z tego jak to wieśniaki z Warsaw shore? Jeszcze bardziej przybili metkę dla wsi Warszawa. Kup sę maść bo nie wytrzymasz tego bólu dupska.
Kargul, wylecz się najpierw z kompleksu prowincjonalnego siurka, potem prowadź dyskusję na temat innych miast. Bo na razie to ty się nadajesz do pchania karuzeli z tymi docinkami na poziomie wstydliwego nastolatka
Za jakiś czas także ci którzy teraz hejtują zauważą jak wspaniały był to samochód ale będzie za późno, dobre egzemplarze będą kosztowały krocie.
Także jeśli masz takie auto dbaj lepiej jak o kobietę, tak dobrych aut jak e36/e46 i inne BMW'ki z lat 90tych czyli pozbawione zbędnej elektorniki ale też znacznie bardziej trwałe niż starsze modele już nie będzie, to skarb.
BMW e36 to już klasyk w dodatku ta tutaj w najlepszej kaście - coupe, jedna z ikon motoryzacji, póki co poważana przez koneserów ale za 10 lat wszyscy się będą o nią zabijać jak teraz o e24 a oni ją tak zniszczyli
Za jakiś czas także ci którzy teraz hejtują zauważą jak wspaniały był to samochód ale będzie za późno, dobre egzemplarze będą kosztowały krocie.
Także jeśli masz takie auto dbaj lepiej jak o kobietę, tak dobrych aut jak e36/e46 i inne BMW'ki z lat 90tych czyli pozbawione zbędnej elektorniki ale też znacznie bardziej trwałe niż starsze modele już nie będzie, to skarb.
To kupa nie skarb. Skarbem może być Mustang Mach1, Warszawa M20, Syrena, Ford A/T, Porsche 356 czy inne auta tego typu. A nie plastikowy wytwór, który ani nie jest ładny ani nie jest przedmiotem pożądania normalnego człowieka. No chyba, że jesteś z wiochy, to co innego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów