Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ból dupy macie, miałem już 4 bmw w życiu i nie chce mieć innej marki. Posiadacz Tico albo jakiegoś innego śmiesznego samochodu nazwie mnie dresem albo wieśniakiem, ale w ch*ju to mam i może mi ojeb*ć petardę.
Mam Lexusa, to też jest takie śmieszne auto?
Wieśniaki z Warszawki się bawią, tata dał to można zajebać na śmierć. Widać że za swoje nie kupił.
Za tą szybę i widoczne blachy ktoś złoży donos i mu dowód policja zabierze.
Warszawka? Donos? Widać że kolega z niezłej wsi....Spokojnie, jak przyjedziesz do Warszawki ze swoich Kozich Worków lub innej wioski - spełniając swój American Dream, będziesz mógł spokojnie składać donosy i tyrać na takie BejEmWio - żeby się przylansować u siebie pod dyską. Aaaa i nie zapomnij kupić u Nas w Warszawce maści na Ból dupy...
Sam se kup maść bo to Ciebie boli dupa żeś wieśniak z Warszawy.
@up zabolało wieśniaka że w wawie mieszkają same wieśniaki? Zresztą w Warsaw shore Ekipa z Warszawy pokazała klasę i styl bycia buraka z Warszawy. Warszawka to wieśniaki i koniec. nie muszę tyrać bo mam o wiele droższy samochód od przedstawionego zajebanego na śmierć BMW przez wieśniaków z wawki. Nie mieszkam w kozich workach, wystarczy spojrzeć w rubryczkę "skąd" i daleki jestem od donosów, ale ktoś taki może się napatoczyć.
Sam se kup maść bo to Ciebie boli dupa żeś wieśniak z Warszawy.
No i wszystko jasne buraku z białego stoku, ja przynajmniej nie muszę pisać Warszawa po Hebrajsku, Rosyjsku albo Mudżahedińsku a Ty buraku sam się wstydzisz skąd jesteś i piszesz dumnie - Беласток . Problem jest taki że połowa jak nie 3/4 obecnych mieszkańców Wwa to buraki napływowe takie jak Ty....U siebie na wsi brylujesz że jesteś koko dżambo, a tu w WWa zasuwasz po 16h na dobę donosząc na kolegów żeby dorobić się na kosmiczne wozidło. Wiem że dla Ciebie internety to zbyt rozległa sprawa a Google to już kosmos, więc pomogę - proszę
Warsaw Shore :
Eliza (20l.) Pochodzi z Tuliszkowa
Paweł (22l.) Pół Włoch - pół Polak. Z Toskanii przeprowadził się do Poznania.
Ania "Mała". Pochodzi z Będzina
Ewelina (19l.) Przyjechała ze Zgierza
Trybson (Paweł, 22l). Pochodzi z Sosnowca
Mariusz z Płońska
Ania (z okolic Wrocławia)
Wojtek (25l) Poznaniak.
Faktycznie sama Warszawa....
No i wszystko jasne buraku z białego stoku, ja przynajmniej nie muszę pisać Warszawa po Hebrajsku, Rosyjsku albo Mudżahedińsku a Ty buraku sam się wstydzisz skąd jesteś i piszesz dumnie - Беласток . Problem jest taki że połowa jak nie 3/4 obecnych mieszkańców Wwa to buraki napływowe takie jak Ty....U siebie na wsi brylujesz że jesteś koko dżambo, a tu w WWa zasuwasz po 16h na dobę donosząc na kolegów żeby dorobić się na kosmiczne wozidło.
Nawet poprawnie napisać tego nie umiesz Warszawiaku ze wsi Warszawa . Piszę tak bo lubię i chuj Ci do tego, nie z powodu tego co napisałeś. Napływowym burakiem najwyraźniej jesteś ty bo o to cię tak mocno dupsko boli. Mieszkam w BIAŁYMSTOKU i nie wstydzę się tego ponieważ jest to dużo ładniejsze miasto niż stołeczna wieś Warszawa i nie ma tu wieśniaków i buractwa bo wszyscy wyjechali do stolycy . Zarabiam dużo lepiej niż Ty na 100 % pracując po 8 godzin dziennie i nie muszę kablować jak Ty na nędzne BMW, bo znam się na swojej robocie
No nie powiem, ja się nie ograniczam tylko do googla jak Ty. Znam się trochę na tym, to mój drugi środek zarobkuWiem że dla Ciebie internety to zbyt rozległa sprawa a Google to już kosmos, więc pomogę - proszę
Warsaw Shore :
Eliza (20l.) Pochodzi z Tuliszkowa
Paweł (22l.) Pół Włoch - pół Polak. Z Toskanii przeprowadził się do Poznania.
Ania "Mała". Pochodzi z Będzina
Ewelina (19l.) Przyjechała ze Zgierza
Trybson (Paweł, 22l). Pochodzi z Sosnowca
Mariusz z Płońska
Ania (z okolic Wrocławia)
Wojtek (25l) Poznaniak.
Faktycznie sama Warszawa....
No i co z tego jak to wieśniaki z Warsaw shore? Jeszcze bardziej przybili metkę dla wsi Warszawa. Kup sę maść bo nie wytrzymasz tego bólu dupska.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów