Szkolone u "Bruza Li"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój kot rozwalił sobie oko jakieś 2 tygodnie temu, myślałem że będzie ślepy, oko brązowe, z widocznym pęknięciem na środku. Jedyne co mogłem zrobić to codziennie zakraplać mu oko kroplami do oczu, każdego dnia, dzień w dzień mu te krople wciskałem, teraz odkryłem że jednak widzi na to oko, tylko ma dość widoczne pęknięcie na środku oka. Gdybym mu tego oka nie dezynfekował tymi kroplami to oko by mu przegniło, ale ze mnie dobry człowiek.
samuraje się w grobach przewracają , tam koty mają więcej agresji od ludzi
nerusss napisał/a:
Mój kot rozwalił sobie oko jakieś 2 tygodnie temu, myślałem że będzie ślepy, oko brązowe, z widocznym pęknięciem na środku. Jedyne co mogłem zrobić to codziennie zakraplać mu oko kroplami do oczu, każdego dnia, dzień w dzień mu te krople wciskałem, teraz odkryłem że jednak widzi na to oko, tylko ma dość widoczne pęknięcie na środku oka. Gdybym mu tego oka nie dezynfekował tymi kroplami to oko by mu przegniło, ale ze mnie dobry człowiek.
Brawo! Piwo!
No i po co siekać kota na obiad? Wystarczy wziąć dwa i posiekają się same...
"Bruze Li " był z pochodzenia chińczykiem, a nie japońcem jełopie
Tommytom napisał/a:
"Bruze Li " był z pochodzenia chińczykiem, a nie japońcem jełopie
Dzięki za lekcje historii, ale co ma jedno do drugiego? Taki Chuck Norris to wg ciebie też nie miał prawa się u niego uczyć bo nie był chińczykiem?
Łyso ci teraz "jełopie" ?
Leci piwko za Jojo's bizarre adventures, najbardziej męskie anime w historii.
@up
Anime i męskie w jednym zdaniu ? czy cię przypadkiem nie pojebało ?
Anime i męskie w jednym zdaniu ? czy cię przypadkiem nie pojebało ?
Belaam napisał/a:
najbardziej męskie stringiLeci piwko za Jojo's bizarre adventures, najbardziej męskie anime w historii.
TB303 napisał/a:
Gówno mu dałeś, kłamco jeden! Ładnie tak ludzi w chuja robić?
Cholera, racja..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów