📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Poyeb"? Serio!? Ty chory pojebie! To jest sadol tu się jebie, pierdoli i kurwuje na lewo i na prawo
Ja mam swojego przedstawiciela handlowego normalnego. Typek od piwa. Firmy nie będę reklamował. Jak dzwonię do jak jedzie samochodem to zawsze mówi ,że oddzwoni za chwilę jak się zatrzyma. Fajny gość ogólnie i miło ,że nie każdy napierdala ile fabryka dała w jednej łapie trzymając laptopa, w drugiej komórkę a kierownicę kolanami.
Chociaż fakt jest faktem ,że większość przedstawicieli handlowych to zjeby na drogach. Jadą jakby im żona miała urodzić 10-cio raczki za 10 minut a matka miała umrzeć w szpitalu na 2gim końcu polski za 20min i muszą zaliczyć obie wizyty.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chociaż fakt jest faktem ,że większość przedstawicieli handlowych to zjeby na drogach. Jadą jakby im żona miała urodzić 10-cio raczki za 10 minut a matka miała umrzeć w szpitalu na 2gim końcu polski za 20min i muszą zaliczyć obie wizyty.
==============================================
zawsze wiedziałem że firmowe białe skody to najszybsze auta
Uwielbiam teksty niedorajdów jeżdżących 30-letnim Golfem TeDeI - 'ńie lubię skurwys**ow', 'jeżdżą jak debile'.
Boli Was dupa, ze te osoby nie płaca za paliwo, za wynajem auta a Wy musicie lać wachę za 20 zl i modlicie sie żeby starczyło na miesiąc
Boli Was dupa, ze te osoby nie płaca za paliwo, za wynajem auta a Wy musicie lać wachę za 20 zl i modlicie sie żeby starczyło na miesiąc
Co znaczy "typowe wymuszenie przez przedstawiciela"? Znajdź mi proszę przykłady wypadków/kolizji spowodowanych przez przedstawicieli handlowych. Nie przeczę jestem przedstawicielem.
muahahahah i stoi teraz w brzesku na oddziale rozjebany, widzialem we wtorek
Też jestem PH, nie napierdalam tak jak wspomniana wyżej "spożywka", ale kilka razy zajebał bym dzwona przez niedojebanych kierowców busów, "niedzielniaków" i inteligentów co napierdalają do szkoły ojca samochodem. nie ogarniam po co ból dupy na PH ?? Praca jak każda inna, powiedział bym ze nawet ma więcej plusów niż nakłądanie frytek w maku. Gdyby zamienić auta na filmiku i bus jechał z obowiązkiem zatrzymania i jebną w "mlekovite" to był by pewnie hejt że a te kurwy z busa to powinny lache robić, wiecie co ci co tu najwiecej pierdola to siedzą cały dzień przed kompem i bija poziomy Januszów inteligencji, i chuj matka z ojcem muszą utrzymywać takiego inteligenta co zatruwa życie na sadisticu, nie wiem walcie konia ??. jak nie sobie to swojej dziewczynie . dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów