18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Kollosus 2015-11-28, 14:27 5
Za wymuszających pierwszeństwo przedstawicieli handlowych zawsze piwo!
Nie lubię skurwysynów...
Zgłoś
k................s 2015-11-28, 14:28 33
Mlekovita... wydawało mu się że popierdala Mleczną Drogą....
Zgłoś
brontokoparka 2015-11-28, 14:44 11
zakład że pierdolił przez telefon?

Dry as a dead dingo's donger.
Zgłoś
Toolpa 2015-11-28, 15:52 2
@up

ewentualnie esemesik się słał

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
RockyWood 2015-11-28, 16:29 17
Jakie auto jest najszybsze w Polsce? Auto firmowe
Najlepszy polski rajdowiec? Przedstawiciel handlowy

Wszystko się zgadza od lat.

Rock.
Zgłoś
r................4 2015-11-28, 16:37 1
Próba wyeliminowania konkurencji.
Zgłoś
KiKiZ 2015-11-28, 17:10 2
Moje miasto takie piękne...
Zgłoś
decode21 2015-11-28, 17:15 1
Może się spieszył bo mleko zaczęło się zsiadać?
Zgłoś
Thunbi 2015-11-28, 17:21
Kurwa, na drodze największe gwiazdy i najbardziej popierdoleni kierowcy.
Czy jest ktoś, kto wie czemu oni tak jeżdżą?
I czy to prawda, że przy rekrutacji na takie stanowisko jest test z popierdolonej jazdy autem?
Zgłoś
d................t 2015-11-28, 17:23
Gość z białej Skody miał dużo szczęścia. Prawdopodobnie, gdyby przejechał skrzyżowanie ułamek sekundy później, jego pasażer były sztywny, a w najlepszym przypadku mocno połamany. Do tego jeszcze przedstawiciel powinien mu dziękować na kolanach, bo dzięki niemu wytracił sporo prędkości z i mniejszym impetem przyjebał w busa.
Zgłoś
Frostbourn 2015-11-28, 17:25
Ale mnie oni wkurwiaja, jedzie taka pizda bez kierunkowskazow jeszcze gada przez telefon. Az mnie ochota nachodzi zeby sie zatrzymac i mu dojebac.
Zgłoś
slawekfmx 2015-11-28, 17:28
jakie wymuszenie toż to próba zabójstwa albo samobójstwa! Tak się klnie na motocyklistów a w puszkach i tak najwięksi debile jeżdzą
Zgłoś
Chory_Pastor 2015-11-28, 17:36
pracuję jako przestawiciel w firmie PD. jako że nie chce im robić reklamy nie rozwinę skrótu natomiast my sobie to tłumaczymy jako Pirat Drogowy
nawiasem mówiąc to prawda. przedstawiciele to pojeby za kierownicą. ale taka praca. ciągle spoźniony, ciągle się spieszysz więc jedziesz jak głupek. to samo choć może w mniejszym stopniu dotyczy kurierów czy innych kierowców mających zadaniowy wymiar pracy.
Zgłoś
botspam 2015-11-28, 17:50
Też pracuje jako przedstawiciel ale w mojej branży nie trzeba zapierdalać, spożywka ma przejebane bo mają dużo więcej wizyt do zrobienia u mnie jest luźno i rzadko kiedy się spieszę.

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów