W mieście Fortaleza starli się na ulicy kibice dwóch przeciwnych drużyn, policjantka posiadająca pistolet postanowiła zakończyć ich świętowanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szybko? Szybko.
Skutecznie? Skutecznie.
Straty? Brak.
Wszystko ok.
Szkoda, że u nas tak nie można bo potem policjant nie ma życia i kariery jakby tak strzelił w powietrze żeby tłum pojebanego bydła rozpędzić.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Skutecznie? Skutecznie.
Straty? Brak.
Wszystko ok.
Szkoda, że u nas tak nie można bo potem policjant nie ma życia i kariery jakby tak strzelił w powietrze żeby tłum pojebanego bydła rozpędzić.
forza nostra legge
I w ostatniej sekundzie 47 jak słychać syreny policyjne pada strzał policjanta, który wściekłą babę z klamką odstrzelił... szkoda, że tego nie ma na filmie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów