Tak właśnie wyglądają nasi sadolowi wojujący ateiści.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa ateizm to nie antyklerykalizm. ja tam nie wierzę i mam w dupie czy budują te kościoły czy nie, czy krzyż wisi, czy nie, bo katolicyzm zły jako tako nie jest, a nawet dobry, bo broni obyczajów i wstrzymuje lewacką propagandę ( nie dotyczy muslimów) Ludzie którzy się afiszują ze swoim ateizmem to matoły i przede wszystkim w wieku gimnazjum, albo krótko po.
Katole i Ateiści są pojebani po równo, bo Jedynym Panem jest Allah! Innowiercy oraz niewierni: marny wasz koniec!
Bismillah al-rahman al-rahim alhamdulillah!!!
Bismillah al-rahman al-rahim alhamdulillah!!!
Nie ma czegoś takiego jak wojujący ateiści ?
Ci "Wojujący ateiści" to dokładnie 11-12 letni bachory które na dobrą sprawę nie powinny być nikim, ani ateistami ani katolami ani szmatogłowymi. Każdy powinien mieć wybór w co wierzy/nie wierzy skoro mamy taki wolny świat. A te dzieci to tylko małe gówna które myślą że coś wiedzą i chcą poklasku za pojechanie czegokolwiek, w tym wypadku którejś z religii.
Jestem ateistą i wielu z moich znajomych to też ateiści i chyba wszyscy ATEIŚCI się ze mną zgodzą że nie ma czegoś takiego jak "wojujący ateista".
Ateista <Zajebiścieeeeeeeeeeee gruby i wysoki mur> Inne religie
Tak to widzę i tyle.
Ci "Wojujący ateiści" to dokładnie 11-12 letni bachory które na dobrą sprawę nie powinny być nikim, ani ateistami ani katolami ani szmatogłowymi. Każdy powinien mieć wybór w co wierzy/nie wierzy skoro mamy taki wolny świat. A te dzieci to tylko małe gówna które myślą że coś wiedzą i chcą poklasku za pojechanie czegokolwiek, w tym wypadku którejś z religii.
Jestem ateistą i wielu z moich znajomych to też ateiści i chyba wszyscy ATEIŚCI się ze mną zgodzą że nie ma czegoś takiego jak "wojujący ateista".
Ateista <Zajebiścieeeeeeeeeeee gruby i wysoki mur> Inne religie
Tak to widzę i tyle.
Katole vs Ateiści - temat rzeka. Zobaczmy jak radzą sobie z nim zawodowcy:
Christopher Hitchens i Stephen Fry kontra katolicy cz.1/5
reszta na youtube.
Christopher Hitchens i Stephen Fry kontra katolicy cz.1/5
reszta na youtube.
Za dzieciaka chodziłem do kościoła, byłem przyjęty miałem bierzmowanie. Gdy osiągnąłem pewien wiek, po głębszym zastanowieniu się uznałem, że kościół, spowiedzi itp nie są mi do życia potrzebne. I wiara w własnego siebie jest najlepszą wiarą. Oczywiście nic nie mam do wierzących. I nie biegam po ulicach z okrzykami, że Boga nie ma. Pozdrawiam
Imie_jego_44 napisał/a:
tak właśnie wygląda 90% sadoli
Napisałbym coś ale nie mam popcornu do podziwiania fali hejtu więc sobie daruje
Pizdy zwykłe.
Ja tam nie jestem w necie jakimś zatwardziałym ateistą, a rodzinie przedstawiłem sprawę jasno, w Boga nie wierzę i jestem przeciwny chrzczeniu niemowląt, człowiek jak dorośnie powinien móc samodzielnie podjąc decyzję.
Ja tam nie jestem w necie jakimś zatwardziałym ateistą, a rodzinie przedstawiłem sprawę jasno, w Boga nie wierzę i jestem przeciwny chrzczeniu niemowląt, człowiek jak dorośnie powinien móc samodzielnie podjąc decyzję.
Pojadę klasykiem
Zjazd ateistów:
Po przywitaniu, ateiści poszli pogrozić Bogu, pokazać jak sobie świetnie radzą bez niego.
Wszyscy skaczą jak najwyżej krzycząc "Boże, ty chuju, nic nam nie zrobisz, chuj ci w dupę!" itp. Tylko jeden facet siedzi na kamieniu i czyta gazetę.
Podchodzi do niego przewodniczący zjazdu i pyta:
-A czemu Pan nie bluzga na Boga?
-Bo w niego po prostu nie wierzę.
Zjazd ateistów:
Po przywitaniu, ateiści poszli pogrozić Bogu, pokazać jak sobie świetnie radzą bez niego.
Wszyscy skaczą jak najwyżej krzycząc "Boże, ty chuju, nic nam nie zrobisz, chuj ci w dupę!" itp. Tylko jeden facet siedzi na kamieniu i czyta gazetę.
Podchodzi do niego przewodniczący zjazdu i pyta:
-A czemu Pan nie bluzga na Boga?
-Bo w niego po prostu nie wierzę.
Ma ktoś popcorn?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów