Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie inwencje i zaangażowanie miśka oceniam pozytywnie, tylko po co typa-driftera skuli? Jeżeli nie uciekał, nie stanowił zagrożenia, nie był poszukiwany, to jakiś absurd, bo to tylko wykroczenie drogowe.
Z tym co wydmuchał to już przestępstwo kolego
I nie ważne gdzie
Nie dość, że brudnopis, to jeszcze niedorozwój (w sumie, masło maślane). Rozmawiał z najebanym i nic nie zobaczył i nie poczuł
Precz z takimi ludźmi.
Jeśli typ miał z 6-7 godzin wcześniej 2 promile, to nic od typa nie było czuć. A był na etapie mocnego trzeźwienia, sam czuł się trzeźwy, Policjant przy pouczeniu nie ma obowiązku badania alkomatem. Przy mandacie zresztą też nie.
Jeśli typ miał z 6-7 godzin wcześniej 2 promile, A był na etapie mocnego trzeźwienia
To napierdalałoby od niego trawionym alkoholem jak od skunksa. milicjant do zwolnienia + 100 lat stryczka.
Z wypowiedzi gliniarza rozumiem, że chwilę wcześniej go puścił, bo obiecał nie pajacować. Później wykurwił w betonek i bohatersko chciał spierdolić boczkiem. Jebać takich kutasów, bez honoru i umiejętności. 2 : 0 dla normalności. Najpierw żółty w Krakowie, teraz czerwony w Koszalinie. Mam nadzieję, że urodził się nowy czelendż - "rozpierdol se furę cioto jebana". Czekam na nowe odcinki.
Chuj ze szrotem, grunt żeby te zjeby trzymacze kierownicy zdychali.
Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to kurwa za porządki, żeby milicjant miał jakieś jebane bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie jebane jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.
z każdym swoim postem potwierdzasz swoje ostre niedojebanie mózgowe. z wyrazami pogardy, zdychaj czarnuchu.
Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to kurwa za porządki, żeby milicjant miał jakieś jebane bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie jebane jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.
Ten brudnopis położyłby Cię jak dziecko do snu. W jakieś 3 sekundy. Obudź się, bo się zesrałeś. I nie, nie jestem policjantem, nie aspiruję, ale są potrzebni, bo w przeciwnym wypadku zginiemy w zalewie debili Twojego pokroju
Nie no, ja akurat nie piję, ale chuj mi do tego co kto robi na parkingu. Chciał pajacować przed jakimiś gówniakami, i popajacował, szkoda tylko, że nie rozjechał żadnego smroda, bo nic ciekawego się tu nie dzieje.
Najlepsze jest to że chciał zagonić na kogoś....
O kierwa , pana wrażliwca tatuaże w oczy bolą.
No się nie zesraj przypadkiem. Zapewne jesteś czyściutki jak płatek śniegu i nim zaczniesz jeść zupkę to wciskasz sobie szmatę pod brodę ,aby nie zachlapać koszulki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów