W niedzielę około godziny 19:00 na ul. Paderewskiego w Koszalinie, na parkingu marketu budowlanego mężczyzna kierujący sportowym autem stracił panowanie nad pojazdem i wjechał w paletę z polbrukiem. Po przybyciu patrolu na miejsce zdarzenia okazało się, że mężczyzna wydmuchał 1.24 promila.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny ,,zawód syn" , tatuś będzie niezadowolony... kolejnym razem kupi przygłupowi trumnę, oczywiście wypasioną a jak
Cipczan napisał/a:
urodził się nowy czelendż - "rozpierdol se furę cioto jebana". Czekam na nowe odcinki.
Dokładnie, jest nowy chalange że bogaci rozpierdalają fury bo ich na sto stać kurwa, biedaku cebulaku ty możesz popatrzeć na filmiku co najwyżej sobie
C0C0JUMBO napisał/a:
Jedyne? Jesteś tak sp***olony jak pajac z burakowozu? ... Nie współczuję.
Masz rację, że go puścił. Ale wtedy za kierownicą był inny kierowca. Przyjrzyj sie dokładnie nagraniu.
420710247365 napisał/a:
Challenger ale jaki? Jakiś dziwny ma ten wlot powietrza, chyba nieoryginalny.
Jakaś chujowa atrapa, pewnie ma symulować, że tam niby kompresor, a dolot i tak na swoim miejscu
Znaczy, pewnie jest tam jakiś radiator, który ma niby trochę schłodzić powietrze, zanim dojdzie do kolektorów, ale to raczej skórka za wyprawkę. Nie, jednak nie. Sprawdziłem i to jebany pusty w środku plastik
1:50
atencyjny przygłup dostał uwagę, na jaką zasługuje. Szkoda że sobie nic nie zrobił
Później takie pizdy jak ten i jemu podobni pierdolą po forach że państwo konfidentów, kiedy ktoś zgłosi pajacowanie. Pozostaje mieć nadzieję że to nie synuś lokalnej figury a złom w kredycie.
Nawet postawa tego smarka wiele mówi. Typowy pizduś, przycwaniakowałby, ale mama już może drugi raz nie pożyczyć challenger'a.
To jest tak bananowe, że dawno czegoś tak żenującego nie widziałem. "Mama ma mama da" jak śpiewał poeta.
To jest tak bananowe, że dawno czegoś tak żenującego nie widziałem. "Mama ma mama da" jak śpiewał poeta.
kulawiec napisał/a:
Podobno potem się wszyscy ruchali ze sobą i śmiechą nie było końca.
Śmiechą!!! Witamy kolejnego głąba na portalu!
dgfdfg napisał/a:
Dokładnie, jest nowy chalange że bogaci rozpierdalają fury bo ich na sto stać kurwa, biedaku cebulaku ty możesz popatrzeć na filmiku co najwyżej sobie
Oni są tak bogaci finansowo jak ty intelektualnie.
Żeby chociaż jedno zdanie bez błędu...
Znowu się nie udało.
Modyfikacje wydechow powodujace strzelanie w tlumik i zwsiekszajace emisje halasu powinny byc zdelegalizowane, za strzelanie w tlumik i glosny uklad wydechowy powinien byc mandat i mzatrzymanie DR z zakazem dalszej jazdy.
Mandat powinien byc minimum 10% rocznych zarobkow ukaranego.
Dosc idiotow halasujacych w nocy "stuningowanymi" bolidami i nie dajacych w ten sposob ludziom odpoczac.
Policja rto olewa i ludzie sami sobie radza, jak tacy debile po osiedlach szaleje ponad 100km/h i do tego halasuja.
Mandat powinien byc minimum 10% rocznych zarobkow ukaranego.
Dosc idiotow halasujacych w nocy "stuningowanymi" bolidami i nie dajacych w ten sposob ludziom odpoczac.
Policja rto olewa i ludzie sami sobie radza, jak tacy debile po osiedlach szaleje ponad 100km/h i do tego halasuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów