Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedługo z swojego gówna będą robić pizzę dla wyświetleń
Prosisz??
Masz.
sadistic.pl/pizza-kuparita-vt569917.htm
Moje partnerki to lubią.
Baronessa, wysyłaj tych co cie ruchają na jakieś badania. W życiu nie próbowałaś zdrowej spermy...
Moje partnerki to lubią.
Lewica i prawica? Czy grzejnik i odkurzacz?
Nie każdy potrafi się delektować własnym nasieniem tak, jak ty, a w zasadzie to chyba mało który facet.
Niestety to tak nie działa, jak bąk z dupy, który gdy puścisz to jebie jak jasny chuj wszystkim wokół ciebie, tylko nie dla ciebie samego, w zasadzie tobie pachnie, jak przyjemny smrodek z dupska.
Własny świeży spust dla normalnego heteroseksualnego faceta jebie jak surowa ryba leżąca kilka dni w temperaturze pokojowej i od samego wąchania zbiera na rzygi i żadne wpierdalanie ananasków, czy brzoskwiń kilogramami tego nie zmieni.
Doprawdy podziwiam kurwy, które chapią ten syf do pyska, łykają go i delektują się nim, jakby to była bita śmietana... Chwała im za to.
No nie wiem mój spust nie wali rybą radził bym wyskoczyć do lekarza
Baronessa, wysyłaj tych co cie ruchają na jakieś badania. W życiu nie próbowałaś zdrowej spermy...
Moje partnerki to lubią.
Jak się nie chla, nie ćpa, nie jara, odżywia porządnie, ma zdrowe, piękne ciało, to laski najpierw są zdziwione, a później same chcą więcej i więcej, racjonalizując sobie, że to nie gówno, czy siki, czyli odpad trawienny, a życiodajny płyn.
Jak czyjeś ciało to jebany śmietnik, to trudno, żeby coś innego z niego wyszło. Tyczy się to nasienia, jak i dzieci z niego wyrastających.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów