Spierdolenie ma się dobrze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolona zaraza dróg europy… policja zamiast z suszarkami w krzakach, to powinna z bronia siedziec i strzelac do takich skurwysynów po kolanach, żeby więcej na nogach nie stanął
Szkoda, że tam nie jechał koleś co go ściskały Łady...
nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ale ten rzeczywiście jakiś spierdolony umyslowo. W sumie chooj wrzucajcie
Z miejsca by dostał gazem. Tylko czekam na takich leszczy.
Pierdolona kurwa jedzie prawoskrętem prosto i ma jeszcze jakieś sapy... jakby mi tak walną w szybę to bym mu ten kask na głowie rozpierdolił.
Rowerowa świnia
Halman napisał/a:
przyznać sie kto lubi rowerzystów?
Jeżdżę rowerem, Jeżdżę Bmw, Jeżdżę skuterkiem, jestem pieszym
a wy?
Mocz napisał/a:
a wy?
My jesteśmy hetero
Mocz napisał/a:
a wy?
Chuj, jak coming out to zbiorowo po całości, też często pedałuję, ale jazda po drodze to ostateczność. Nie wyobrażam co ten pedał miał w bani, o co on się sapał ? Oglądam kilka razy i kurwa nie mam pojęcia co on sobie wyobraził.
PS Jeżdżę też audi i mam kolegów lewaków, zawsze im za to jadę, więc spoko ale mimo wszystko trochę wstyd, spaceruje też często i lubię cydr.
...
Prof._Kot_Budd napisał/a:
Chuj, jak coming out to zbiorowo po całości, też często pedałuję, ale jazda po drodze to ostateczność. Nie wyobrażam co ten pedał miał w bani, o co on się sapał ? Oglądam kilka razy i kurwa nie mam pojęcia co on sobie wyobraził.
PS Jeżdżę też audi i mam kolegów lewaków, zawsze im za to jadę, więc spoko ale mimo wszystko trochę wstyd, spaceruje też często i lubię cydr.
...
A czym, kurwa rowerem wodnym jeździsz? Od tego są drogi, zeby po nich poruszać się wszelkimi typami pojazdów. kołowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów