Jest typowy.
Jest typowy.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wy, kurwa, naprawdę prawko widzieliście tylko u sąsiada.
A ten znak stop to kogo dotyczy?
Jebać ten znak STOP
Ważne, że biały dojechał czarnego
Znak stopu dotyczy przejazdu przez drogę rowerową/chodnik równoległą do jezdni.
No i co ? Dostosował się do znaku ? czy przepierdolił bez namysłu na pełnej kurwie bo on jest na rowerze.
My kurwa widzieliśmy chociaż prawo jazdy a on co widział ?
Świadomie doprowadził do kolizji, kierowca powinien wyjść i dobić debila co mu samochód uszkodził.
No i co ? Dostosował się do znaku ? czy przepierdolił bez namysłu na pełnej kurwie bo on jest na rowerze.
My kurwa widzieliśmy chociaż prawo jazdy a on co widział ?
On widział auto pod które się na chama wpierdzielił, bo mu nie ustąpiło pierwszeństwa.
Znak stopu dotyczy przejazdu przez drogę rowerową/chodnik równoległą do jezdni.
Twój filmik się nie odpala, na pewno coś ukrywasz!!!
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Za kazdym razem jak widzę na drodze pedalarza (świadomie używam tego słowa...pedalarz..pedał..wg najnowszych badań naukowych w Stanford University 80% pedalarzy ma skłonności co najmniej biseksualne, siodełko uciskające pedalarzy na przestrzeń między jadrami i odbytem powoduje pobudzenie meskiego punktu G. Dlatego pedały to uwielbiają.) który cos odpier..la na drodze , wychodze z auta leje w ryj i odjeżdzam z uśmiechem na twarzy mimo 7 spraw sadowych nadal pełnie swoja misję...
Tak że tyle w temacie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów