📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dot napisał/a:
ale nie kazdy z sosnowca jak ty, z reszta co to zmienia 1,2,3,50 linii jak zesrasz sie czy poszczasz przy innych, jakbys nie siedzial w tym swoim sosnowcu to bys widzial jak te ameby sie zachowuja
Wiesz puloku ilu w Sosnowcu jest Ukraińców? Można by nimi całe Podlasie zasiedlić i wprowadzic tam cywilizacje.
Ale ma grubego fiuta
baronturbina napisał/a:
Zanim z podlasssja furmankami dojedzjjjecje, to twoja matka zdąży obluzyc polowe wsjii oraz twoich przygranicznych białoruskich bracijjjii i ci się brat urodzi.
Jak ty jesteś djpizda to on będzie jak?
A sorry za dialekt bo nie umijjeeee po podlasku pisać. Jedynie po polsku.
Ale Ty kurwa tępy jesteś. Wyruchali cię w dupę na Podlasiu?
ratownikpks napisał/a:
Ale Ty kurwa tępy jesteś. Wyruchali cię w dupę na Podlasiu?
Podlaska duma delikatna jak jajeczko. Polska „c” niezmienna od zawsze…
Zawsze marzyłem aby spotkać takie coś w kmunikacji miejskiej. zawsze mam nóż ....
35i napisał/a:
Teleturniej "Mistrzowie intelektu"? Jeżeli tak, to jeszcze Zbysława brakuje do kompletu.
ooo odezwały się i 3 z grona bogów sadolowy zjeb ja mam z was taki kabaret że to głowa mała a ten swój wiek w profilach na sadistiku to możecie sobie wsadzić wiecie gdzie. pisze w waszym języku żebyście 3 głąby kapuściane zrozumiały.bo jak bym napisał inaczej to byście biegli do mamy żeby wam wytłumaczyła tacy we 3 jesteście zacofani.
baronturbina napisał/a:
Podlaska duma delikatna jak jajeczko. Polska „c” niezmienna od zawsze…
ty ślązaku zafajdany uważasz się za pana niemiaszku gile ci z nosa wystają. wiem ze masz 16 lat i ci rodzicie niczego mądrego do głowy nie wpoili kończę z tobą dyskusje bo szkoda mego czasu na takiego niedorozwoja jak ty :*** wiesz pewnie że jesteś nikim w realnym życiu i do tego ameba umysłowa pewnie niektórych słów to ty w ogóle nie rozumiesz ale co się spodziewać po brudasie ze śluskaaaaa !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów