Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeciez oni mowia po ukrainsku! Do tego barwy metra typowe dla metra w Kijowie. Lepiej sprawfzic, nim bedzie sie chcialo byc trollem.
Tak czy inaczej, leje na sankcje zachodu
I to jest kultura a nie to co u nas. Jeszcze musimy sie wiele nauczyc o tej kulturze wschodu!
Uczmy się szybko, bo już niebawem u Nas będzie to samo
niedługo u nas w metrze
A mamy tego metra kurwa tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
A mamy tego metra kurwa tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
nie wiem co ci stara robi pod siebie lub na ciebie ^ jak to lubisz nie mam nic przeciwko tobie ! jeszcze my przyjedziemy tobie dolejemy lubisz to suczko ?
jesteś na tyle głupim kidoskiem że nic nie rozumiesz z mojej wypowiedzi zaraz będziesz pisać że jestem ruskim trollem .Poproś mamę jak nie jest głupia na tyle co ty może ci jakoś to wytłumaczy co mam na myśli.
nie wiem co ci stara robi pod siebie lub na ciebie ^ jak to lubisz nie mam nic przeciwko tobie ! jeszcze my przyjedziemy tobie dolejemy lubisz to suczko ?
Zanim z podlasssja furmankami dojedzjjjecje, to twoja matka zdąży obluzyc polowe wsjii oraz twoich przygranicznych białoruskich bracijjjii i ci się brat urodzi.
Jak ty jesteś djpizda to on będzie jak?
A sorry za dialekt bo nie umijjeeee po podlasku pisać. Jedynie po polsku.
A mamy tego metra k***a tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
ale nie kazdy z sosnowca jak ty, z reszta co to zmienia 1,2,3,50 linii jak zesrasz sie czy poszczasz przy innych, jakbys nie siedzial w tym swoim sosnowcu to bys widzial jak te ameby sie zachowuja
jesteś na tyle głupim kidoskiem że nic nie rozumiesz z mojej wypowiedzi
ale nie kazdy z sosnowca jak ty, z reszta co to zmienia 1,2,3,50 linii jak zesrasz sie
Teleturniej "Mistrzowie intelektu"? Jeżeli tak, to jeszcze Zbysława brakuje do kompletu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów