Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na filmach kiedy rodzice katują małe dzieci też czekasz na kontekst, bo może mieli dobry powód? Napisałbym wypierdalaj ale nie napiszę bo administracja na to krzywo patrzy
Ale pierdolisz białorycerzyku. To nie są małe dzieci. Typ 20+ i jakaś typiara z 15+. Sam głos ma tak wkurwiający, że pewnie nie jedne ma za uszami a Ty ją do jakiś dzieci porównujesz. Także wypierdalaj z takimi porównaniami.
Polski inżynier a może kardiochirurg?
Ubogacił kulturowo polską dziewczynkę.
Ciekawe co by napisały prawackie smrodki, gdyby to był Ukrainiec, albo Arab.
No ale cebulowym knurom przecież wolno, pewnie potomek "rzołnieży wygietych" i fan chuja wojtyły.
Prawaki to jebia cie w pizde transie
Namiary na niego i jedziemy. Jak się postaramy to się wyhuśta do końca wakacji.
Fajnie by było pod koniec sierpnia, zobaczyć tego chuja na hardzie
Fajnie by było pod koniec sierpnia, zobaczyć tego chuja na hardzie
Ciebie też. Kto za?
Polski inżynier a może kardiochirurg?
Ubogacił kulturowo polską dziewczynkę.
Ciekawe co by napisały prawackie smrodki, gdyby to był Ukrainiec, albo Arab.
No ale cebulowym knurom przecież wolno, pewnie potomek "rzołnieży wygietych" i fan chuja wojtyły.
Pilnuj słownictwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów