Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za to powinno się co poniektórych kremlowskich szczekaczy, ładować na wozy i do kacaplandii eksportować.
Ktoś taki jak Ty nigdy nie pojmie, dlaczego dwa narody w jednym Państwie będą się ścierać. Nie mam czasu na tłumaczenia, szkoda klawiatury.
Doszukiwanie się w każdym słowie, które jest niezgodne z narracją ukrainiec - Polak dwaj bracia, wiąże się z określoną łatką. Taką łatkę przypina jedynie agentura wpływu lub idioci.
Jeżeli Jasina wychylił się najpierw ze stwierdzeniem, że Polska jest sługą Ukrainy i wszystko było w porządku, później otrzeźwiał i zaapelował o przeprosiny za rzeź wołyńską, a ichniejszy ambasador mówi, o tym że jest to nieakceptowalne to znaczy ni mniej, ni więcej, że jesteś sterowany na korbkę i jeszcze się z tym obnosisz. Ukry pierdolą, że bronią Polski. Jakby wyjebać ich wszystkich, odciąć dopływ gotówki, broni i zamknąć granicę, ciekawe ile by wytrzymali. Oni już dzisiaj w ten sposób okazują swoją wdzięczność, a co będzie później?
Taki ślepak jak Ty mający klapy lub wytyczne szkodzi albo nieświadomie, albo co gorsza świadomie. Tfu!
Oj będę boki zrywał z drugiej armii trzeciego świata jak niedługo w pizdę dostaniecie
Pierd...isz jak opętany hipokryta. To właśnie wy (wyzywający wszystkich od kacapów i ruskich agentów) istniejecie tylkow internecie. W realnym życiu 90% Polaków narzeka dzisiaj na ukraińców,
90% mówisz... Faktycznie, wyjdź z tej piwnicy, bo świata dawno nie oglądałeś, a o Polakach gówno wiesz
Pierd isz jak opętany hipokryta. To właśnie wy (wyzywający wszystkich od kacapów i ruskich agentów) istniejecie tylkow internecie. W realnym życiu 90% Polaków narzeka dzisiaj na ukraińców,
Realne życie to ty synku widziałeś w internecie.
90% mówisz... Faktycznie, wyjdź z tej piwnicy, bo świata dawno nie oglądałeś, a o Polakach gówno wiesz
... hipokryta do kwadratu.
Jeśli mieszkasz z ukrami na strychu, to możesz tego nie wiedzieć, ale rzeczywistości nie zaklinaj, bo nikt ci tu nie uwierzy.
W realu nikt nikogo nie nazywa "ruskim agentem", gdy ktoś narzeka na ukrów. internetowy troll jesteś i tyle.
Ruski troll wrzuca durne filmiki, żeby skłócić Polaków z Ukraińcami. Nie dajcie się nabrać, jemu o to chodzi, żeby była gównoburza, Prigożyn im solidnie płaci w bezwartościowych rublach . Ignorować, nie lajkować, przechodzić do kolejnego.
Lepiej już słuchać ruskiego trolla, żeby ta wojna się szybko skończyła, niż trolla ukraińskiego, który marzy o tym, aby wciągnąć Polskę, a najlepiej cały świat w wojnę z Rosją...
Lepiej już słuchać ruskiego trolla, żeby ta wojna się szybko skończyła, niż trolla ukraińskiego, który marzy o tym, aby wciągnąć Polskę, a najlepiej cały świat w wojnę z Rosją...
W pizdę oberwiecie to się wam odechce wojen i atakowania sąsiadów na dziesiątki lat i świat oddetchnie
W pizdę oberwiecie to się wam odechce wojen i atakowania sąsiadów na dziesiątki lat i świat oddetchnie
Niezłe kwasy wam tam dają Sasza. Która to już wasza zwycięska ofensywa? Jesteście już pod Moskwa? A może już pod Tybetem i ustalacie warunki kapitulacji Chin?
Niezłe kwasy wam tam dają Sasza. Która to już wasza zwycięska ofensywa? Jesteście już pod Moskwa? A może już pod Tybetem i ustalacie warunki kapitulacji Chin?
Przypomnij mi ruski pomiocie, jak tam ta wasza 3 dniowa "operacja specjalna"? ze swoimi katiuszami i Rudymi 102 jesteście już w Berlinie, czy zatrzymacie się dopiero na Lizbonie?
Przypomnij mi ruski pomiocie, jak tam ta wasza 3 dniowa "operacja specjalna"? ze swoimi katiuszami i Rudymi 102 jesteście już w Berlinie, czy zatrzymacie się dopiero na Lizbonie?
Nie będę dyskutował z twoimi urojeniami i fobiami. Nawet nie ma sensu próbować ci tłumaczyć, że Ruscy nie są demonami z innego wymiaru Tylko leki.
Ruscy swoje cele w tej wojnie realizują, z utrudnieniami, ale są dokładnie tam gdzie zamierzali - NATO nie ma swoich baz na Ukrainie. Tyle, ale twój umysł przeżarty strachem i nienawiścią nie jest zdolny do pojęcia nawet tak prostych założeń.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów