📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stoją i spiewają jap🤬le i co w tym dziwnego? lepiej zeby byli ubrani w stare, znoszone, dziurawe glany, skakali jak bydlo w rzeźni i rzucalo sie na prawo i lewo na kazdego ?

No co polska gwiazda rapu w jego naturalnym środowisku - czytała Krystyna Czubówna
Uwielbiam czytać komentarze niedojebów, którzy twierdzą, że tekst utworów hibopowych ma jakiś sens.
Zwykłe p🤬lenie o biedzie, dz🤬kach i blokersach dla przegrywów życiowych

mcjakubson napisał/a:
Jak zwykle sadolowi użytkownicy nie grzeszą zbyt wielką inteligencją i nie rozumieją tekstów tdfa to leci hejt, idzcie słuchać zbuka i pei c🤬le
Ja słucham hardstyle'u, więc się ode mnie odp🤬l.
nie rozumiem za bardzo. A co te dzieciaki miały robić na imprezie gimnazjalnej? Pogo i jaranie blantów?
mcjakubson napisał/a:
Chłopie jak ty myślisz że tylko między tymi artystami ( wiem wielkie słowaJak zwykle sadolowi użytkownicy nie grzeszą zbyt wielką inteligencją i nie rozumieją tekstów tdfa to leci hejt, idzcie słuchać zbuka i pei c🤬le

Daley napisał/a:
Uwielbiam czytać komentarze niedojebów, którzy twierdzą, że tekst utworów hibopowych ma jakiś sens.
Zwykłe p🤬lenie o biedzie, dz🤬kach i blokersach dla przegrywów życiowych
![]()
Eldo - Granice. Takich przykładów są setki, ale łatwiej p🤬lić jak się nie wie

Haha widzę, że niektórzy to nazywają śpiewem?
Może jeszcze nazwiecie te elektroniczne łopoty muzyką? U nas na imprezach w szkole puszczało się normalną muzykę taneczną, przy której można było potańczyć, jedni lepiej inni gorzej ale ile się w tych imprezach dziewczyn bliżej poznawało, szkolne miłości itp itd
Teraz widzę uginają się tylko na nogach i machają rękami ^^ Niedługo koncerty będą na twitchu i z domu nie trza bedzie wychodzić.

Wielki szacunek dla Jacka.
Koncert był za free dla młodzieży.
Dla patoli wielki ból dupy.
Koncert był za free dla młodzieży.
Dla patoli wielki ból dupy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie