Gruby melanż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
stoją i spiewają japierdole i co w tym dziwnego? lepiej zeby byli ubrani w stare, znoszone, dziurawe glany, skakali jak bydlo w rzeźni i rzucalo sie na prawo i lewo na kazdego ?
Uwielbiam czytać komentarze niedojebów, którzy twierdzą, że tekst utworów hibopowych ma jakiś sens. Zwykłe pierdolenie o biedzie, dziwkach i blokersach dla przegrywów życiowych
Mam nadzieję że nowa władza zdelegalizuje polski rap!
Rychu peja kaznodzieja.
mcjakubson napisał/a:
Jak zwykle sadolowi użytkownicy nie grzeszą zbyt wielką inteligencją i nie rozumieją tekstów tdfa to leci hejt, idzcie słuchać zbuka i pei cwele
Ja słucham hardstyle'u, więc się ode mnie odpierdol.
Chłopie jak ty myślisz że tylko między tymi artystami ( wiem wielkie słowa ) jest wybór to szkoda mi trochę ciebie bo nawet nie wiesz ile tracić.Jak zwykle sadolowi użytkownicy nie grzeszą zbyt wielką inteligencją i nie rozumieją tekstów tdfa to leci hejt, idzcie słuchać zbuka i pei cwele
Daley napisał/a:
Uwielbiam czytać komentarze niedojebów, którzy twierdzą, że tekst utworów hibopowych ma jakiś sens. Zwykłe pierdolenie o biedzie, dziwkach i blokersach dla przegrywów życiowych
Eldo - Granice. Takich przykładów są setki, ale łatwiej pierdolić jak się nie wie
Haha widzę, że niektórzy to nazywają śpiewem? Może jeszcze nazwiecie te elektroniczne łopoty muzyką? U nas na imprezach w szkole puszczało się normalną muzykę taneczną, przy której można było potańczyć, jedni lepiej inni gorzej ale ile się w tych imprezach dziewczyn bliżej poznawało, szkolne miłości itp itd Teraz widzę uginają się tylko na nogach i machają rękami ^^ Niedługo koncerty będą na twitchu i z domu nie trza bedzie wychodzić.
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów