📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chudo, widzę chudo ... w nadgarstkach, szyjach, kostkach, po prostu chudo
a ona naj🤬a tanczyła na stole... a my nap🤬leni ożesz k🤬a ja p🤬le...
ożesz k🤬a ja p🤬le...
dokładnie... tede antycypowal poziom swojej kariery rapera...

ożesz k🤬a ja p🤬le...

Nie wciskaj mi, co mam o tym myśleć. To jest na poziomie Faktu i Super Expresu. Obejrzę i sam stwierdzę jaką mam opinię na temat tego występu.
Zawsze współczułem fanom tedego, że muszą słuchać takiego niedoj🤬ego gówna.
Pamiętam jak śpiewał w Siamiatyczach: "Gdzie jest przekaz, gdzie jest przekaz?!! Hau, hau, hau!!" Nie mogłem tego durnia słuchać i poszedłem.
Jak zwykle sadolowi użytkownicy nie grzeszą zbyt wielką inteligencją i nie rozumieją tekstów tdfa to leci hejt, idzcie słuchać zbuka i pei c🤬le
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie