📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
FAKE kurwa
Alton- chodziło mi o porównanie że się filmu naoglądali.
remind25 - Trollu europejskie szkoły różnią się bardzo , od tych stosownych w Tajlandii, a Polskie tym bardziej.Polecam Ci biografię Keorsinga Ćwiczyłem kilka lat i interesuje się sportami walki i obyczajami na wschodzie ale oczywiście Ty wiesz lepiej z Youtube i sali gdzie pewnie trenował was ktoś co w życiu widział tylko turnieje amatorskie jak to w Polsce jest normalne. Więc napinaj się dalej co miałem napisać to napisałem
remind25 - Trollu europejskie szkoły różnią się bardzo , od tych stosownych w Tajlandii, a Polskie tym bardziej.Polecam Ci biografię Keorsinga Ćwiczyłem kilka lat i interesuje się sportami walki i obyczajami na wschodzie ale oczywiście Ty wiesz lepiej z Youtube i sali gdzie pewnie trenował was ktoś co w życiu widział tylko turnieje amatorskie jak to w Polsce jest normalne. Więc napinaj się dalej co miałem napisać to napisałem
#yhenoch
sam startowalem na zawodach, co prawda wojewodzkich ale zawsze cos, wiec wiem ze wiekszosc z tych uderzen = ko, niemozliwe dla czlowieka jest to wytrzymac
sam startowalem na zawodach, co prawda wojewodzkich ale zawsze cos, wiec wiem ze wiekszosc z tych uderzen = ko, niemozliwe dla czlowieka jest to wytrzymac
Ciosy prawda położyły by w realu nie jednego. Niby muay tai ale większość z tych technik uczyłem się na" słabym, nieprzydatnym" karate.
to jest jak amerykanski wrestling, tylko w lepszej wersji, bardziej realistycznej
To walka pokazowa z jakichś zawodów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów